Αυτό είναι το προσκλητήριο για τον τρίτο γάμο του Δασκαλάκη

- Σεπτεμβρίου 23, 2018
Το τρίτο στεφάνι ετοιμάζεται να βάλει ο Γιώργος Δασκαλάκης και λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας δημοσίευσε το προσκλητήριο του γάμου του.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης και η αγαπημένη του, Κατερίνα Παπαχατζή, θα παντρευτούν την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Παναγιάς Καθολικής Κρεμαστής και όχι στο ξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο νησάκι Τέλενδος, όπως είχαν αποφασίσει αρχικά.

Κουμπάρες του ζευγαριού θα είναι η Έλενα Κουνάκη και η Δήμητρα Νάκου, ενώ το γαμήλιο γλέντι θα γίνει στο εστιατόριο του γαμπρού, το Blue Coast, στην περιοχή της Κρεμαστής.

Οπως αναγράφεται στο λιτό προσκλητήριο που δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αντί για δώρο, το ζευγάρι επιθυμεί να δοθούν χρήματα σε παιδιά με ειδικές ανάγκες και γι’ αυτόν τον λόγο στην είσοδο του εστιατορίου θα τοποθετηθεί ένα κουτί.

«Καλημέρα, αγάπες μου! Αν και χριστιανός ορθόδοξος και πάρα πολύ θεοσεβούμενος (όχι θεοφοβούμενος) και όλοι οι φίλοι μου το ξέρουν αυτό... όπως και ο γέροντάς μου στο Aγιο Oρος, θέλω να πω κάτι: έγινα κουμπάρος σε πολλούς φίλους μου σε Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία. Εκεί υπάρχει ένα έθιμο που λέει “όποιος έχει αντίρρηση γι’ αυτό τον γάμο να μιλήσει τώρα ή να σωπάσει για πάντα... Ή να δώσει την ευχή του”. Αυτό κάνω και εγώ τώρα... Την αγάπη μου σε αυτούς που αγαπάνε πραγματικά εμένα και την Κατερίνα μου», ήταν το σχόλιο του τραγουδιστή και επιχειρηματία.

 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση