Αυτός είναι ο πιλότος που ξετρέλανε τους πάντες με το συρτάκι του σε επίδειξη μαχητικών αεροσκαφών

- Σεπτεμβρίου 06, 2018
Δεν είναι η πρώτη φορά που Έλληνας χειριστής μαχητικού αεροσκάφους συγκεντρώνει πάνω του τα βλέμματα σε ανάλογη επίδειξη. Ας μην ξεχνάμε πως στο παρελθόν τόσο ο Γιώργος Ανδρουλάκης, όσο και ο Λουκάς Θεοχαρόπουλος είχαν αφήσει τους πάντες με ανοιχτό το στόμα κάνοντας επίδειξη των δυνατοτήτων τους στον αέρα. Από κοντά και η Ιωάννα Χρυσαυγή, η πρώτη γυναίκα-πιλότος μαχητικών αεροσκαφών στην ιστορία της Ελληνικής Αεροπορίας, η οποία έχει δώσει κι αυτή τα διαπιστευτήριά της.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά ενός άλλου ιπτάμενου Έλληνα να συγκεντρώσει πάνω του τα βλέμματα και τον θαυμασμό. Ο λόγος για τον Χανιώτη σμηναγό (I) Γιώργο Παπαδάκη ο οποίος κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για τη μάχη της Κρήτης, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και πέταξε πάνω από την πόλη του κάνοντας περήφανους τους συμπατριώτες του!

Ο συγκεκριμένος πιλότος είναι ιπτάμενος της Ομάδας Αεροπορικών επιδείξεων «ΖΕΥΣ» η οποία συμμετείχε στο Riat 2018. Ο Παπαδάκης μαζί με την F-16 Zeus Demo Team έγραψαν Ιστορία καθώς στην επίδειξή τους φρόντισαν να… χορέψουν στους αιθέρες Ιπτάμενο Συρτάκι!

Δείτε τα βίντεο με τον Σμηναγό Παπαδάκη και το Ιπτάμενο Συρτάκι του!

 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση