Πρέβεζα: Έκανε το λάθος και πλησίασε το γεράκι – Στο νοσοκομείο η γυναίκα μετά τις εικόνες που θα θυμάται για πάντα!

- Σεπτεμβρίου 24, 2018
Όλα έγιναν στην Πρέβεζα με ένα γεράκι να εξαπολύει επίθεση σε μία γυναίκα. Η σωτήρια κίνηση κατά τη διάρκεια της επίθεσης...

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες στην Πρέβεζα. Γυναίκα δέχθηκε επίθεση από γεράκι και γλίτωσε από θαύμα ενώ μετέβη στο νοσοκομείο λόγω των τραυμάτων που της προκάλεσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν όταν η γυναίκα πήγε στο κτήμα της στο Κανάλι. Εκεί διαπίστωσε ότι ένα γεράκι είχε αρπάξει μια κότα και προσπαθούσε να την κομματιάσει στο έδαφος.

Παρά τις προσπάθειες της γυναίκας να το απομακρύνει, αυτό, αντί να φύγει, ξαφνικά γύρισε εναντίον της. Πέταξε προς το μέρος της και της επιτέθηκε κατευθείαν στο πρόσωπο.

Η γυναίκα ευτυχώς αντέδρασε ψύχραιμα και με τα χέρια της κάλυψε γρήγορα το πρόσωπο και τα μάτια της. Το γεράκι επιτέθηκε περισσότερες από μια φορές καταφέρνοντάς σοβαρά τραύματα στα χέρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα μετέβη στο νοσοκομείο όπου έλαβε τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησε. Τις εικόνες που έζησε ωστόσο, θα τις θυμάται όπως φαίνεται για καιρό…

Πηγή: pamepreveza.gr
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση