Ποιος ήταν ο άνθρωπος που έχασε τη ζωή του στο περιστατικό στο κοσμηματοπωλείο

- Σεπτεμβρίου 22, 2018
Μεταξύ άλλων ήταν ενεργός ακτιβιστής για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και δημοσιογράφος

Τα στοιχεία του ανθρώπου που έχασε τη ζωή του στο περιστατικό στο κοσμηματοπωλείο το απόγευμα της Παρασκευής, έγιναν γνωστά μέσω αναρτήσεων στην προσωπική του σελίδα στο Facebook αλλά και μέσω μιας ανάρτησης του Γρηγόρη Βαλλιανάτου, επίσης στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

Πρόκειται για τον Ζαχαρία Κωστόπουλο (ή Ζακ όπως ήταν γνωστός) ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν ένας ενεργός ακτιβιστής για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και των οροθετικών ενώ εργαζόταν και περιστασιακά ως δημοσιογράφος.

«Αυτή η ψυχάρα, αυτός ο αλήτης, αυτός ο γλυκός φίλος μας, φτιαγμένος, μπήκε(πρώτη φορά στη ζωή του) να κλέψει το κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια(ναι αυτό που βλέπετε στις ειδήσεις)... Η βασανισμένη, η γενναία, η γλυκιά, η σκληρή ψυχούλα του, στην κρίση του κάθε αναμάρτητου. Δεν θα συνέλθουμε και θα σ αγαπάμε Ζακ μου» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος στη σελίδα του στο Facebook.

Ψηφίστε: Συμφωνείτε με την πράξη του κοσμηματοπώλη στην Ομόνοια;Από τη στιγμή που άρχισε να γίνονται γνωστό ότι ήταν ο Ζακ Κωστόπουλος το άτομο που έχασε τη ζωή του στην Ομόνοια εκατοντάδες άτομα γράφουν συλλυπητήρια στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν τα τραύματα από τα τζάμια ήταν αυτά που του στέρησαν τη ζωή ή η επίθεση που δέχθηκε από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και άλλων έναν άνδρα. Η απάντηση για τα αιτία του θανάτου αναμένεται να δοθεί από την ιατροδικαστική έκθεση.(Οι φωτογραφίες είναι από το προφίλ Ζακ Κωστόπουλου στο Facebook)
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση