Ντροπή: Απολύσεις για χάρη Στεφανίδου: Ποιους δημοσιογράφους έδιωξε ο ΣΚΑΙ για χάρη της

- Σεπτεμβρίου 07, 2018
Ποιους απέλυσε ο ΣΚΑΙ για χάρη της Τατιάνας Στεφανίδου;

Αρκετά προβλήματα έχει προκαλέσει η παρουσία της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ.

Η Τατιάνα Στεφανίδου υπέγραψε συμβόλαιο με το κανάλι του Φαλήρου ωστόσο κάποιοι δημοσιογράφοι δεν το δέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Η Τατιάνα Στεφανίδου θα αναλάβει εκπομπή στη ζώνη 12-2 το μεσημέρι, εκεί που μεταδιδόταν η εκπομπή των «Αταίριαστων». Η πολύπειρη παρουσιάστρια θα έχει μικρότερη δημοσιογραφική ομάδα σε σχέση με αυτή που είχε στο προηγούμενο κανάλι που εργαζόταν το Epsilon.

Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα αφού ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να στελεχώσει την ομάδα της με δημοσιογράφους εκ των έσω με εκείνους να αρνούνται να συνεργαστούν μαζί της.

Οι εργαζόμενοι θεωρούν ότι δεν είναι αμιγώς ενημερωτική εκπομπή, ενώ θα βγαίνει από τα Studio Alfa στα Μελίσσια και όχι από το Νέο Φάληρο που βρίσκεται ο ΣΚΑΪ.

Όπως αναφέρει η Τίνα Μεσσαροπούλου στην ιστοσελίδα tinapress.gr οι Γεωργία Γαραντζιώτη, Βίκυ Παύλου και Αργύρης Καλογερόπουλος αρνήθηκαν να συνεργαστούν με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Ο τελευταίος μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα απολύθηκε πιθανότατα για να μην υπάρξουν άλλες αρνήσεις.

Μένει να δούμε αν θα υπάρξουν νέες αντιδράσεις από τους δημοσιογράφους, λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Πηγή
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση