Κoριτσάκι 1μιση έτους κρατάει σφιχτά την νεογέννητη αδερφούλα του και αρνείται να την δώσει στη νοσοκόμα

- Σεπτεμβρίου 20, 2018
Μέσα σε λίγα χρόνια, είναι βέβαιο ότι θα τσακώνονται και θα τραβούν η μία τα μαλλιά της άλλης – αλλά σήμερα, ένα μικρό κoρίτσι είναι πολύ προστατευτικό με το νεότερο μέλος της οικογένειάς του.

Σε ένα χαρούμενο βίντεο που ανέβηκε στο Facebook, ένα μικρό κoρίτσι που ονομάζεται Henley, το οποίο είναι περίπου ενάμισι ετών, φαίνεται να αγκαλιάζει τη νεογέννητη αδελφή του, την Peyton, σε νοσοκομείο της Πενσυλβάνια.

Όταν η γιαγιά των κoριτσιών την πλησιάζει για να της πάρει το νεογέννητο, η μεγάλη αδελφή δεν το αφήνει, και κουνάει αρνητικά το κεφάλι της όταν η γυναίκα πηγαίνει να πιάσει το μωρό.

Joined at the hip! A viral video shows big sister Henley snuggling inside a hospital bassinet with her new little sister Peyton — whom she won't let go

Το βίντεο καταγράφηκε στο νοσοκομείο λίγο μετά τη γέννηση του μωρού. Η νεογέννητη Peyton βρίσκεται στο νοσοκομειακό της κρεβατάκι, αλλά η μεγάλη αδελφή της, η Henley, δεν την άφησε μόνη, γι’ αυτό μπήκε κι εκείνη στην κούνια μαζί της!

Καθώς μια γυναίκα πλησιάζει στην κούνια στην αρχή του βίντεο, η Henley την κοιτάζει ύποπτα.“Henley, θέλεις να πάρω το μωρό; Θα την πάρω,” λέει η γυναίκα. Όμως το μόνο που κατάφερε να πάρει από τη Henley ήταν ένα αρνητικό νεύμα.

Η γυναίκα ρωτά αρκετές φορές αν μπορεί να πάρει την Peyton αλλά κάθε φορά, η Henley φαίνεται σοβαρή και κουνάει το κεφάλι λέγοντάς της όχι.

Sneaking in a cuddle! The girls' mother, Ashley Spaloss Neville, did manage to get some time to spend with her newborn daughter

Στο τέλος, οι γυναίκες στο δωμάτιο λαμβάνουν το μήνυμα ότι η Henley δεν αφήνει την μικρή αδερφή της να φύγει από δίπλα της. Τότε ρωτούν τη Henley αν θέλει να πάει για μια βόλτα μαζί με το μωρό ενώ είναι ακόμα στο κούνια.

Family! Ashley, pictured with her husband and Henley when she was a baby, have been stunned by the viral success of the video

Τότε, η Henley κουνάει καταφατικά το κεφάλι.“Θα φροντίσεις την αδερφή σου;” ρωτάει η γυναίκα, πριν πάρει ένα άλλο ένα μικροσκοπικό νεύμα από την Henley.Το βίντεο έχει προβληθεί πάνω από πέντε εκατομμύρια φορές από τότε που δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο Facebook από τη θεία των κoριτσιών, τη Danielle, στις 13 Σεπτεμβρίου.

Two of a kind: Henley proudly held her little sister in family pictures, cradling her protectively

“Είναι τόσο προστατευτική!” έγραψε η Danielle.

diaforetiko.gr
 

Start typing and press Enter to search