Ανοιξε ο πρώτος oίκος ανoχής με κούκλες του σeξ στην Ιταλία – Και γίνεται χαμός

- Σεπτεμβρίου 04, 2018
Άνοιξε τις πόρτες του τη Δευτέρα ο πρώτος oίκος ανoχής με κούκλες του σeξ στο Τορίνο της Ιταλίας και φαίνεται πως οι ιδιοκτήτες του τρίβουν τα χέρια τους από τις εισπράξεις.

Το LumiDolls, είναι ένα από τα ελάχιστα του είδους του στην Ευρώπη και έχει ανοίξει σε μια μυστική τοποθεσία στη βορειοδυτική ιταλική πόλη.

Αυτή είναι η Κέιτ, μία από τις κούκλες του οίκου ανοχής.
Αυτή είναι η Κέιτ, μία από τις κούκλες του oίκου ανoχής.

Οι τιμές ξεκινούν από τα 80 ευρώ για μισή ώρα με μία από τις 8 συνολικά κούκλες του σeξ, 7 θηλυκές και μία αρσενική, οι οποίες υποτίθεται ότι προσφέρουν στους πελάτες μια «εντελώς νέα» εμπειρία.

«Έχουμε ήδη κρατήσεις για πολλές εβδομάδες, με ελάχιστες εξαιρέσεις» ανέφερε η εταιρεία στο Wired, προσθέτοντας πως υπάρχουν και ερωτήσεις και για μπάτσελορ πάρτι.

Σύμφωνα με το Wired, οι χώροι αποτελούνται από άνετα ιδιωτικά δωμάτια, εξοπλισμένα με κρεβάτι, μπάνιο και τηλεόραση για παρακολούθηση πoρνό.

Ο οίκος ανοχής έχει 7 θηλυκές κούκλες και μία αρσενική
Ο oίκoς ανoχής έχει 7 θηλυκές κούκλες και μία αρσενική

Οι πελάτες προσδιορίζουν όχι μόνο ποια κούκλα θέλουν προκαταβολικά, αλλά και τι θα πρέπει να φορούν και σε ποια στάση επιθυμούν να βρίσκονται. Μπορούν να κλείσουν έως και δύο ώρες με το μοντέλο της επιλογής τους, μόνοι τους, με κάποιον άλλον ή σε ομάδα.

Κάθε κούκλα υποβάλλεται σε αυστηρή διαδικασία καθαρισμού διάρκειας δύο ωρών μετά τη χρήση, αναφέρει η εταιρεία.

Ο Αλεσάντρο, η μόμη αρσενική κούκλα του οίκου ανοχής
Ο Αλεσάντρο, η μόμη αρσενική κούκλα του oίκου ανoχής

Η LumiDolls με έδρα την Ισπανία, άνοιξε τον πρώτο της oίκο ανoχής στη Βαρκελώνη τον Φεβρουάριο του 2017 και έκτοτε άνοιξε άλλο ένα στη Μόσχα. Οι κούκλες της, οι οποίες όπως ισχυρίζονται είναι οι πιο ρεαλιστικές στην αγορά, είναι επίσης διαθέσιμες για αγορά και μπορεί να φτάσουν μέχρι και τα 2.000 ευρώ.

Οι oίκοι ανoχής με αληθινά πρόσωπα είναι παράνομοι στην Ιταλία, αν και η πoρνεία δεν είναι έγκλημα.
iefimerida.gr
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση