Οι γιατροί έπαθαν ΣΟΚ όταν βρήκαν κάτι απίστευτο μέσα στον κόλπo της!

- Σεπτεμβρίου 21, 2018
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί ενός νοσοκομείου στην Τενερίφη, όταν εξέτασαν μια Βρετανίδα που παραπονιόταν για φρικτούς πόνους στην περιοχή των yεννητικών οpγάνων.

Η άτυχη γυναίκα σφάδαζε, ωστόσο ούτε στο χειρότερο εφιάλτη της μπορούσε να φανταστεί από πού προέρχονταν οι πόνοι.

Έντρομη λοιπόν άκουσε τους γιατρούς του ιατρικού κέντρου «El Mojon» να την ενημερώνουν πως ανακάλυψαν στον κόλπο της μια… νεκρή χελώνα!

Σύμφωνα με την εφημερίδα του νησιού «El Dia» η Βρετανίδα ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς της Arona (νότια) πως άρχισε να νιώθει «παράξενα», έπειτα από μια ξέφρενη βραδιά με συμπατριώτες της πριν από μερικές ημέρες, ωστόσο δεν είχε την παραμικρή ιδέα για το πώς βρέθηκε μέσα της το ερπετό, το μέγεθος του οποίου δεν αποκαλύφθηκε.

Αποτέλεσμα εικόνας για χελωναΣχετική εικόνα
Το περιστατικό μήπως είναι αποκύημα κάποιας φαντασίας; Εξετάζοντας μάλιστα το ενδεχόμενο της σ**ουαλικής κακοποίησης.

Πιστεύουν ότι ή είχε λιποθυμήσει ή το είχε διαγράψει από τη μνήμη της λόγω κατανάλωσης αλκοόλ ή ουσιών, ωστόσο η Βρετανίδα απαίτησε να μην διερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση…

«Μια γυναίκα βρετανικής καταγωγής επισκέφθηκε το νοσοκομείο El Mojon της Arona επειδή αισθάνθηκε πόνους στα yεννητικά της όpγανα. Οι γιατροί ανακάλυψαν μια νεκρή χελώνα μέσα στον κόλπο της η οποία είχε προκαλέσει μια σοβαρή λοίμωξη», έγραψε η ισπανική εφημερίδα ΑΒC.
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση