Ποιας γνωστής ηθοποιού είναι κόpη η “Μπουλίτσα” από το “Καφέ της Χαράς”;

- Σεπτεμβρίου 08, 2018
«Ναι, την έχω μαζί μου και τη μεγαλώνω μόνη μου, όλα τα χρόνια, με τη βοήθεια της μανούλας μου».

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε συνέντευξη η Λίλιαν Αρχοντή, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για την κόpη της, η οποία είχε υποδυθεί την “Μπουλίτσα” στο “Καφέ της Χαράς”.

Την κόpη σου τη γνωρίσαμε ως την «Μπουλίτσα», μέσα από το «καφέ της Χαράς».

Ναι, την έχω μαζί μου και τη μεγαλώνω μόνη μου, όλα τα χρόνια, με τη βοήθεια της μανούλας μου. Στο σπίτι μένουμε τρεις γυναίκες, αμαζόνες. Στη μαμά μου χρωστάω τα πάντα. Η κόpη μου με έχει κρατήσει στη ζωή και με κρατάει, είναι η ζωή μου όλη, είναι τα πάντα για μένα.

Τεράστια ευθύνη να μεγαλώνεις ένα παιδί μόνη σου.

Το ήθελα. Πέρα από τη σχέση που έχουμε, μάνας με κόpη, είμαστε και σαν αδελφές, τα λέμε όλα, μιλάμε για τα προσωπικά μας, είναι σχέση μεγάλη, εδώ είναι ο πραγματικός έρωτας. Τώρα η κόpη μου είναι 17 χρονών, είναι άριστη μαθήτρια. Μετά το σίριαλ «Το καφέ της Χαράς» έκανε την κόpη του Πάνου Μιχαλόπουλου στο «Σούπερ μπαμπάς», έπαιξε στο «7 θανάσιμες πεθερές», έκανε γκεστ σε αστυνομική σειρά, έπαιξε στην «Ειρήνη» του Αριστοφάνη με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά μεγάλωσε και δεν την αναγνωρίσατε. Ήθελε να τα κάνει όλα αυτά, γιατί το έχει μέσα της το καλλιτεχνικό, αλλά απέχει πια, θέλει να ασχοληθεί με κάτι άλλο. Δεν της έγινε και κάποια πρόταση σε μεγαλύτερη ηλικία.
Πηγή: daddy-cool.gr
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση