Σκοτωμός: Η selfie της Καινούργιου έφερε την έκρηξη της Μελέτη, «Άκου κoριτσάκι…»

- Σεπτεμβρίου 17, 2018
Γιατί εκνευρίστηκε η Ελεονώρα Μελέτη με την φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου;

Η Κατερίνα Καινούργιου μετά από πολύ καιρό φαίνεται πως βρήκε τον άντρα που την έκανε να νιώσει ασφάλεια, ώστε να δημοσιοποιήσει τη σχέση της.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Νάσο Αναστασόπουλο, με τον οποίο έκανε ένα ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι και από εκεί θέλησε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τις πρώτες τους κοινές φωτογραφίες.

Ως εδώ όλα καλά και όλα ωραία. Όμως μερικά σχόλια στη φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου με τον Νάσο Αναστασόπουλο, έφεραν την έκρηξη της Ελεονώρας Μελέτη.

Τι συνέβη;

Μια διαδικτυακή της ακόλουθος έγραψε στο εν λόγω στιγμιότυπο: «Οτι και καλα αυτο το αμούστακο θα σε παντρευτεί και δεν θα σε παρατήσει για καμία της ηλικίας του μετά από μερικά κρεβάτια», για να της απαντήσει κάποια άλλη: «Την Ελεονώρα Μελέτη πως την παντρεύτηκε ο πιτσιρικάς… Δεν κατάλαβα… Γιατί όχι και αυτός; Λίγη θα του πέσει;».

Ε αυτό το τελευταίο σχόλια είδε και η Ελεονώρα Μελέτη και έγινε «Τούρκος». Έτσι, μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει γράφοντας: «Άκου κουκλίτσα… αν ο άντρας μου είναι πιτσιρικάς που τον περνάω 4 χρόνια, τότε κ μένα με λες τέκνο.

Από την άλλη ο πιτσιρικάς με παντρεύτηκε γιατί αγαπηθήκαμε. Κ γιατί πίστεψε με διαθέτω πολυυυ δυνατό πακέτο που μόνο ένας σαν τον άντρα μου θα μπορούσε να διαχειριστεί.

Μακάρι το Κατερινακι να βρει αυτό που της αξίζει κ γιατί όχι να είναι είτε ο συγκεκριμένος είτε κάποιος άλλος, έστω κ μικρότερος».

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες:
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση