16χρονος νεαρός βiασε και προσπάθησε να σκοτώσει 10χρονο κοpίτσι

- Οκτωβρίου 09, 2018
Ένα έφηβο αγόρι κατηγορείται για τον βιασμό και την απόπειρα δολοφονίας ενός 10χρονου κοριτσιού.

Το 16χρονο αγόρι συνελήφθη όταν ένας περαστικός βρήκε το κορίτσι σε “άθλια” κατάσταση μετά την ακραία επίθεση που δέχθηκε στο Exmouth του Devon την περασμένη Πέμπτη.

Ο έφηβος, του οποίου το όνομα δε μπορεί να γίνει γνωστό για νομικούς λόγους, φυλακίστηκε την Παρασκευή μετά τη σύλληψή του.

Υποστηρίζεται ότι ο 16χρονος επιτέθηκε σ**ουαλικά στο κορίτσι και το άφησε σε ένα ρυάκι να πεθάνει.

Το αγόρι μίλησε μόνο για να επιβεβαιώσει το όνομά του και την ημερομηνία γέννησής του κατά τη διάρκεια της ακρόασης, η οποία διήρκεσε περίπου 10 λεπτά.

Ο κατηγορούμενος θα εμφανιστεί ξανά στο δικαστήριο του Plymouth ενώπιον ενός περιφερειακού δικαστή, ο οποίος θα αποφασίσει εάν θα τον στείλει σε αναμορφωτήριο.

Η αστυνομία δήλωσε ότι το κορίτσι δέχεται φροντίδα από ειδικούς γιατρούς και παιδοψυχολόγους.

Η αστυνομία προειδοποίησε επίσης τους κατοίκους της περιοχής να μην δημοσιεύουν φήμες για την επίθεση στα κοινωνικά μέσα.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: “Οποιοσδήποτε ύποπτος κάτω από την ηλικία των 18 ετών δεν επιτρέπεται από το νόμο να δημοσιευθεί το όνομά του.”

“Υπενθυμίζουμε λοιπόν στο κοινό ότι είναι ζωτικής σημασίας να μην αναφέρει την πιθανή ταυτότητα του θύματος ή του ύποπτου στην περίπτωση αυτή.”

Ο αστυνομικός διοικητής, κος Matt Lawler, πρόσθεσε: “Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το μικρό κορίτσι που βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των σκέψεών μας έχει πλέον πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και δέχεται τη φροντίδα της οικογένειάς της.”

“Η οικογένεια μου ζήτησε να πω ότι θέλει να ευχαριστήσει την κοινότητα για τη βοήθεια και την κατανόησή τους στην αστυνομική έρευνα.”

“Είναι σαφές ότι τα γεγονότα των τελευταίων ημερών έχουν επηρεάσει ολόκληρη την κοινότητα, και ιδίως τους νέους και τους γονείς τους.”
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση