Γυναίκες αποκαλύπτουν τι τους αρέσει περισσότερο από το σeξ

- Οκτωβρίου 20, 2018
Σε ποια ηλικία είναι οι γυναίκες ικανοποιημένες με τη σeξουαλική τους ζωή

Αδιαφισβήτητα, το σeξ είναι μια από τις κορυφαίες απολαύσεις της ζωής, αλλά αποδεικνύεται πως ίσως χάνει λίγο από την πρωτοκαθεδρία του καθώς υπάρχουν εκεί έξω γυναίκες που το βάζουν σε δεύτερη ακόμα και τρίτη μοίρα.

Μελέτη που δημοσίευσε η Daily Telegraph αναφέρει ότι το 59% των γυναικών θα «θυσίασε» τις εpωτικές περιπτύξεις με κάποιον σύντροφο για μια βόλτα στα μαγαζιά, προκειμένου να επιδοθεί στο αγαπημένο shopping.

Και δεν είναι μόνο η παραπάνω αγαπημένη ασχολία που οι γυναίκες είναι πρόθυμες να εγκαταλείψουν. Όπως φαίνεται, υπάρχουν γυναίκες που γυρίζουν την πλάτη στις καυτές συνευρέσεις κάτω από τα σεντόνια, τις οποίες θα αντάλλασσαν ευχαρίστως με ένα καλό πακέτο διακοπών.

Η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων, συμφώνησε πως ένα υπερατλαντικό ταξίδι θα τους θα τους έφερνε μεγαλύτερη ευχαρίστηση από κάθε άντρα.

Σύμφωνα με την έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι γυναίκες ηλικίας 40 και 50 ετών είναι πιο ικανοποιημένες με τη σeξoυαλική τους ζωή από ό, τι οι γυναίκες μικρότερης ηλικίας. Και παρόλο που η ταινία «50 αποχρώσεις του γκρι», πήγε καλά στα ταμεία, οι περισσότερες γυναίκες δεν ενδιαφέρονται για πειραματισμούς ή εξωφρενικές φαντασιώσεις στο κρεβάτι
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση