Η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη (Βίντεο)

- Οκτωβρίου 27, 2018
Ξεκίνησε πριν από λίγο η μαθητική παρέλαση στην οδό Τσιμισκή, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Πρώτοι παρέλασαν οι σημαιοφόροι των σχολείων, ενώ στη συνέχεια παρέλασε το 33ο δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης.

Το" παρών" δίνουν μεταξύ άλλων η υφυπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, οι βουλευτές Γιάννης Αμανατίδης, Σταύρος Καλαφάτης, Κώστας Γκιουλέκας, Γιάννης Σαρίδης αλλά κι οι υποψήφιοι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης και Γιώργος Ορφανός, Κωνσταντίνος Ζέρβας και Χάρης Αηδονόπουλος.

Η μαθητική παρέλαση σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Τον δήμο Θεσσαλονίκης εκπροσωπεί ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού,  Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης. Στην παρέλαση παρευρίσκεται και πρωην γενικός γραμματέας δημοσίων έργων, Στράτος Σιμόπουλος καθώς εκπρόσωποι στρατιωτικών αρχών και φορέων τη πόλης.

parelasi 2parelasi 3

Η παρέλαση γίνεται στην οδό Τσιμισκή, με αφετηρία τη Διαγώνιο και τερματισμό την Ι. Δραγούμη (ο χώρος επισήμων στη διασταύρωση των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους). Στην παρέλαση λαμβάνουν μέρος τα σχολεία που ορίστηκαν από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, καθώς και τα τμήματα των σημαιοφόρων των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης.

 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση