Έγκυος γυναίκα φαίνεται να «γεννάει» εξωγήινο τέρας στην πιο τρομακτική φωτογράφιση εγκυμοσύνης

- Οκτωβρίου 12, 2018
Ένα ζευγάρι δημιούργησε μία από τις πιο γνωστές κινηματογραφικές σκηνές όλων των εποχών, όταν η μέλλουσα μαμά γέννησε ένα άλιεν κατά τη διάρκεια μιας παράξενης φωτογράφησης εν όψει του φετινού Halloween.

Ο Todd και η Nicole Cameron, από τον Καναδά, είναι φανατικοί του Halloween και πάντα έλεγαν πως ψάχνουν συνεχώς δικαιολογία για μεταμφιέσεις.

The alternative photo shoot started off routinely enough with pictures of doting parents-to-be Todd and Nicole Cameron 

Έτσι, όταν έμαθε ότι περιμένει παιδί, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει μια μη συμβατική φωτογράφηση για να γιορτάσει την επερχόμενη άφιξη του παιδιού του.

Το ζευγάρι ήθελε επίσης να επιλέξει μια φωτογράφιση που να αντικατοπτρίζει τη σκοτεινή αίσθηση του χιούμορ και την αγάπη τους για το Halloween.

The chose a pumpkin patch as the location for their maternity shoot to share news of their impending arrival with loved-ones

Η φωτογράφιση έχει θέμα την κολοκύθα και ξεκινά με έναν αρκετά φυσιολογικό τρόπο. Το ζευγάρι κάθεται μαζί κάτω από μια ομπρέλα και ο Todd σκύβει για να φιλήσει την κοιλιά της Nicole.

Ωστόσο, η σκηνή από συναισθηματική και ρομαντική, γίνεται άκρως τρομακτική!

Βασισμένη από τη διάσημη σκηνή της σειράς “Alien”, η Nicole βρίσκεται στο έδαφος και η κοιλιά της φαίνεται να εκρήγνυται κι από μέσα της να βγαίνει ένα άλιεν!

The sequence of action shots follows Nicole's pregnancy 'journey' and soon things start to appear not quite as they may seem

Ο Todd φαίνεται στη συνέχεια να κυνηγάει το τρομακτικό «μωρό» άλιεν μέσα σε ένα χωράφι με κολοκύθες.

Οι γονείς, στη συνέχεια, βάζουν το παιδί – τέρας τους σε μια κουβέρτα και κοιτούν ο ένας τον άλλο με υπερηφάνεια.

Nicole soon begins to go into labor in the pumpkin patch with a concerned Todd trying to support her for her big 'delivery'

Ο Todd είπε στο Bored Panda : “Η ιδέα ήταν δικιά μου. Μας αρέσει πολύ το Halloween και πάντα φτιάχνουμε χειροποίητα κοστούμια και στολίζουμε το σπίτι μας, οπότε ήταν για μας ένας τρόπος να το διασκεδάσουμε και να περάσουμε καλά μέσα απ’ αυτή τη φωτογράφιση.”

There is cause for concern as Nicole starts to bleed heavily with an oddly shaped 'creature' protruding from her stomach 

“Η φωτογράφηση κράτησε περίπου μια ώρα και ήταν τόσο διασκεδαστική!”

Soon enough, a gruesome 'Alien baby' protudes from her stomach with the expectant father soaked in blood in this scene 

“Γελούσαμε στη σκέψη ότι οι εργαζόμενοι του αγροκτήματος θα μας έβλεπαν καλυμμένους με αίμα.”

The delivery may not have gone smoothy, but nevertheless the new parents seemed to fall in love with their new arrival 

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον φωτογράφο Li Carter, ο οποίος λέει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έχει καταγράψει τις εκκεντρικές στιγμές του ζευγαριού.

The blood-soaked couple shared a kiss with their alien baby  towards the end of the shoot -surrounded by pumpkins 

Ελπίζουμε στο μέλλον να δούμε κι άλλες εκκεντρικές φωτογραφίσεις τους!

Todd can be seeing giving the alien a bottle of what appears to be blood when the creature wasn't sucking on his soother 
The last picture shows the new parents with their precious bundle in what was a drama-filled and unexpected photoshoot 
διαφορετικό
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση