Τρίδυμη κύηση: Μητέρα δείχνει το σώμα της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά τον τοκετό

- Οκτωβρίου 25, 2018
Μία μητέρα τρίδυμων από την Κοπεγχάγη, η Maria Nordø Jørstad, δεν δίστασε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της στο Instagram, αρετουσάριστες φωτογραφίες του σώματος της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά τον τοκετό.

Η 33χρονη που έμεινε έγκυος χωρίς εξωσωματική και έφερε στον κόσμο στις 12 Σεπτεμβρίου τα τρία παιδιά της με καισαρική, ανέβασε στο Instagram δύο φωτογραφίες, η πρώτη μία εβδομάδα μετά τον τοκετό και η δεύτερη τέσσερις εβδομάδες μετά, στις οποίες δείχνει το μέγεθος της κοιλιάς της. «Έχω ακόμα μία περίεργη κοιλιά που κρέμεται, και έχω εκπλαγεί που δεν έχει γίνει πιο μικρή από την τελευταία μου φωτογραφία τρεις εβδομάδες πριν. Είναι λίγο απογοητευτικό πρέπει να παραδεχθώ και δεν είμαι πολύ χαρούμενη που μοιράζομαι αυτή την εικόνα», έγραψε η Jørstad. Όπως εξήγησε, πάντως, τέσσερις εβδομάδες μετά την καισαρική, αν εξαιρέσει τη βαριά

κοιλιά της, αισθάνεται και πάλι ο εαυτός της.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη triplets_of_copenhagen (@triplets_of_copenhagen) στις

Η ειλικρίνεια με την οποία η 33χρονη μοιράστηκε με τους περισσότερους από 200.000 followers της την αλλαγή στο σώμα της, πυροδότησε ένα κύμα υποστήριξης στο πρόσωπό της. «Είσαι υπέροχη! Είναι καταπληκτικό τι μπορεί να κάνει το ανθρώπινο σώμα. Τίποτα άλλο εκτός από σεβασμό για το πρόσωπό σου!», έγραψε ένας χρήστης του Instagram στην 33χρονη. Άλλοι έσπευσαν να την διαβεβαιώσουν ότι το μέγεθος της κοιλιάς της θα μειωθεί. «Μπορεί να μην βλέπεις τη διαφορά στις εικόνες, αλλά εγώ τη βλέπω σίγουρα», έγραψε άλλος χρήστης, ενώ ένας τρίτος τη συνεχάρη που έφερε στον κόσμο τρία παιδιά. «Το σώμα σου το χειρίστηκε σαν πρωταθλητής», της τόνισε.

Η Jørstad ανέβασε και ένα συγκλονιστικό κολάζ, που δείχνει το μέγεθος της κοιλιάς της καθ’όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, και εξήγησε ότι ο λόγος για τον οποίο η κοιλιά της δεν έχει ακόμα μειωθεί είναι επειδή δεν έχει επανέλθει η μήτρα της στο κανονικό της μέγεθος.


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη triplets_of_copenhagen (@triplets_of_copenhagen) στις
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη triplets_of_copenhagen (@triplets_of_copenhagen) στις
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση