Απίστευτος τσακωμός στο «My Style Rocks» – Κυνήγησαν παίκτρια στα παρασκήνια

- Οκτωβρίου 13, 2018
Mπουρλότο έβαλε η Σάσα στο πλατό του «My Style Rocks» κατά τη διάρκεια του χτεσινοβραδινού Gala ξεκινώντας μία σειρά αντιδράσεων και σχολίων που έκαναν άνω κάτω το κλίμα και οδήγησαν σε προσωρινές αποχωρήσεις και μεγάλους καβγάδες κάποιες εκ των παικτριών.

Η παρουσιάστρια του «Oοh La La!» του ΣΚΑΪ και γκσετ καλεσμένη του Gala όταν βρέθηκε απέναντι από την Έφη και έπρεπε να την βαθμολογήσιε προτίμησε να ξεκινήσει να την εκθειάζει, λέγοντάς της πόσο τη θαυμάζει και πόσο την έχει ξεχωρίσει.

Ύστερα απευθύνθηκε στα κορίτσια και τους πρότεινε να τη θαυμάζουν και αυτές και να μην τη ζηλεύουν κάποιες. Αυτό ήταν. Το δόλωμα είχε μπει και η Μαρία, η μικρότερη από όλες, το τσίμπησε και ακολούθησε έκρηξη.

Η Μαρία ζήτησε να αποχωρήσει αν αυτές οι ατάκες παιζόντουσαν στο επεισόδιο, θεώρησε προσβλητικά τα λόγια της Σάσας Σταμάτη και αυτό οδήγησε σε έναν καβγά τόσο με την Έφη όσο και με τους υπόλοιπους κριτές.

Η Μαρία Λέκκα βρέθηκε συγχρόνως σε θέση άμυνας και επίθεσης, η Έφη δεν άντεξε άλλο να ακούει όσα άκουγε και με φωνές και κλάματα άρχισε να τρέχει προς τα παρασκήνια λέγοντας ότι αποχωρεί και χρειάζεται σεβασμό.

Ακολούθησαν και άλλες εκρήξεις, υπαινιγμοί για άσχημες συμπεριφορές της Έφης, κατηγορίες για συμπεριφορές «κατίνας» και μία απίστευτη ένταση που δεν έλεγε να κοπάσει…
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση