Παιδάκι στηρίζει την εξαντλημένη μητέρα του μέσα στο τραίνο και έχει γίνει παγκόσμιο viral

- Οκτωβρίου 15, 2018
Ένα νεαρό αγόρι φωτογραφήθηκε να βάζει το χέρι του για μαξιλάρι στην εξαντλημένη μητέρα του, που κοιμόταν μέσα στο τρένο, και η κίνησή του προκάλεσε τον θαυμασμό όλου του διαδικτύου.

Αυτό το περιστατικό συνέβη τον περασμένο μήνα στην Κίνα, όταν μια μητέρα και ο μικρός γιος της ήταν στο τρένο πηγαίνοντας για το σπίτι τους. Όπως ήταν καθισμένοι, μια άλλη κυρία μπήκε στο τρένο κρατώντας το μωρό της και το καροτσάκι του. Το νεαρό αγόρι πρόσεξε ότι δεν υπήρχαν διαθέσιμες θέσεις, και σηκώθηκε για να δώσει τη θέση του στην κυρία.

Η διαδρομή τους ήταν λίγο μεγάλη και η μητέρα του αποκοιμήθηκε, φαινόταν άλλωστε πολύ εξαντλημένη. Βλέποντας ότι η μητέρα του είχε αποκοιμηθεί, πήρε την τσάντα της και την κράτησε εκείνος.


Εξαιτίας των τρανταγμάτων της αμαξοστοιχίας, το κεφάλι της μητέρας του χτυπούσε ελαφρά στον τοίχο. Τότε, το αγόρι έβαλε το χέρι του δίπλα στο κεφάλι της μητέρας του, σαν μαξιλάρι.

Ένας επιβάτης απαθανάτισε μια φωτογραφία το μικρό αγόρι και τη ανέβασε στα social media. Από τότε, το νεαρό αγόρι έχει λάβει πολλούς επαίνους από τους χρήστες του διαδικτύου. Ένας χρήστης σχολίασε: «Πείτε μου ποιοι είναι οι γονείς του. Θέλω αυτό το αγόρι να γίνει ο μελλοντικός σύζυγος της κόρης μου!»

Αυτή η γυναίκα είναι πολύ τυχερή που έχει ένα τόσο καλό παιδί που τη νοιάζεται και τη φροντίζει. Το να είσαι μητέρα είναι μία από τις πιο δύσκολες δουλειές στον κόσμο. Αυτή είναι μια δουλειά στην οποία δεν μπορείς να πάρεις ρεπό, ούτε να παραιτηθείς. Η συμπεριφορά αυτού του μικρού αγοριού δείχνει ότι έχει πολύ καλή ανατροφή.

Αυτό το παιδί μας δείχνει πως πρέπει πάντα να αγαπάμε και να προσέχουμε τη μητέρα μας!
[διαφορετικό]
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση