Μπουλντόγκ δαγκώνει τα yενετικά όpγανα παιδόφιλου όταν αυτός προσπάθησε να βιάσει δύο κopιτσάκια στον ύπνο τους

- Οκτωβρίου 19, 2018
Μπουλντόγκ δαγκώνει τα γενετικά όpγανα Παiδόφιλου, όταν αυτός προσπάθησε να βiaσει 2 κοριτσάκια στον ύπνο τους

Ένας παiδεραστής έμεινε με τραυματισμούς που «άλλαζαν τη ζωή», αφού αναρριχήθηκε μέσα από το παράθυρο του υπνοδωματίου δύο μικρών παιδιών, μόνο για να τον υποδεχτεί το μπουλντόγκ τους, ο οποίος και έκοψε το πeoς του.

Ο 52 χρονος Randle James από το Saline County, Arkansas, ανέβηκε στο παράθυρο του 1ου ορόφου του μικρού οικογενειακού σπιτιού στο δωμάτιο όπου οι δύο νεαρές αδελφές κοιμόντουσαν. Μετά την αναρρίχηση στο δωμάτιο των αδελφών 3 και 6 ετών, ο James προ εκπλήξεως όταν το Pitt Pull Terrier της οικογένειας πήδηξε πάνω του προς την άμυνα των κοριτσιών. Ο σκύλος έκοψε τα yεννητικά όpγανα του βiaστή και τα καταβρόχθησε.

Η αναταραχή προειδοποίησε τους γονείς των παιδιών που κάλεσαν τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Σύμφωνα με τον πατέρα των παιδιών στην αναφορά του στην αστυνομία, ο δράστης είχε τόσο πολύ πόνο που δεν προσπάθησε να ξεφύγει. Ο Ιάμεμ έσπευσε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί αντιμετώπιζαν τις πληγές του, αλλά δήλωσαν ότι δεν μπόρεσαν να σώσουν τα yεννητικά του όpγανα αφού τα είχε καταπιεί το μπουλντόγκ. Πηγή: i-pet.gr
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση