10χρονη μαθήτρια σκότωσε 6 μηνών αγοράκι κλωτσώντας το στο κεφάλι επειδή έκλαιγε

- Νοεμβρίου 07, 2018
Ένα 10χρονο κοpίτσι από την Ουισκόνσιν κατηγορείται για το θάνατο ενός βρέφους, αφού φέρεται να το κλώτσησε στο κεφάλι τη στιγμή που βρίσκονταν σε ένα κέντρο φροντίδας παιδιών.

Ο αξιωματικός της αστυνομίας Jim Kowalczyk, δήλωσε ότι το κοpίτσι βρίσκεται σε φυλακή ανηλίκων και κατηγορείται για σκόπιμη ανθρωποκτονία,

Ο Kowalczyk δήλωσε ότι το αστυνομικό τμήμα της περιοχής έλαβε την Τρίτη μία κλήση από έναν υπάλληλο του κέντρου.

Ο υπάλληλος είπε ότι ένα αγόρι έξι μηνών είχε εγκεφαλική αιμορραγία και δεν είχε τις αισθήσεις του.

Ο Kowalczyk δήλωσε ότι το βρέφος μεταφέρθηκε νοσοκομείο παίδων Gillette στο St Paul της Minnesota, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με το Star Tribune, η αστυνομία έκανε ερωτήσεις σε έναν ενήλικα και τρία παιδιά στο κέντρο ανηλίκων. Και οι τέσσερις έδειξαν ότι το 10χρονο κopίτσι είναι υπεύθυνο για το θάνατο του βρέφους.

Το κοpίτσι αργότερα παραδέχτηκε ότι ήθελε να κάνει κακό στο βρέφος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη δήλωσε στις αρχές ότι κρατούσε το μωρό πριν το πετάξει στο έδαφος.

Η αστυνομία είπε ότι το παιδί χτύπησε το κεφάλι του και άρχισε να κλαίει.

Το κοpίτσι πανικοβλήθηκε από το κλάμα του και κλώτσησε το κεφάλι του παιδιού, σύμφωνα με τις δηλώσεις του κου Kowalczyk.

Σύμφωνα με την Tribune, ένας γιατρός που εξέτασε το μωρό είπε ότι οι τραυματισμοί του δεν ήταν τυχαίοι.

Το κοpίτσι εμφανίστηκε στο δικαστήριο τη Δευτέρα το πρωί με χειροπέδες φορώντας μαύρα.

Οι βιολογικοί γονείς της ήταν στο δικαστήριο μαζί της, αν και το κοpίτσι είχε απομακρυνθεί από το σπίτι του το Σεπτέμβριο και τοποθετήθηκε σε ίδρυμα. Πηγή: diaforetiko.gr
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση