Μοντέλο πουλάει τις άπλυτες κάλτσες της και και βγάζει 100.000 ευρώ το χρόνο

- Νοεμβρίου 02, 2018
Μια γυναίκα που εργάζεται ως φετίχ μοντέλο έχει αποκαλύψει ότι κερδίζει σχεδόν 100.000 ευρώ το χρόνο πουλώντας τις άπλυτες κάλτσες και τ’ αθλητικά της στους θαυμαστές της.

Από τότε που κάποιος την πλήρωσε για την «ομορφιά» των ποδιών της, η 33χρονη Roxy Sykes, συνειδητοποίησε ότι θα μπορούσε να χαράξει το δικό της δρόμο στην ασυνήθιστη ερωτική βιομηχανία.

Roxy Sykes works as a foot fetish model earning up to £8,000 a month selling her used trainers and socks online 

Η 33χρονη αποφάσισε να δημιουργήσει μια σελίδα στο Instagram για να δει σε πόσους θα άρεσαν τα πόδια της και αφού έφτασε πάνω από 10.000 ακόλουθους σε ένα μήνα, αποφάσισε να ακούσει τους «θαυμαστές» της.

Η Roxy, από το Λονδίνο, άρχισε να πωλεί παπούτσια και κάλτσες στα social media, προς 20 ευρώ το ζευγάρι κάλτσες και 200 ​​ευρώ τα παπούτσια.

Η Roxy, η οποία δουλεύει σ’ αυτό πάνω από τέσσερα χρόνια, ισχυρίζεται ότι μπορεί να βγάλει μέχρι και 8.000 ευρώ σε έναν μήνα.

The property-investor says that her used socks, such as the ones seen here, can sell for around  £20 a pair 

«Όταν μου είπε ένας συνάδελφός μου ότι είχα όμορφα πόδια, είπα να δημιουργήσω έναν λογαριασμό στα social media για να τα δείξω,» είπε η Roxy.

«Αλλά δεν το πίστευα μέχρι που άρχισα να έχω χιλιάδες θαυμαστές και μηνύματα για την πώληση των χρησιμοποιημένων αντικειμένων μου κι έτσι συνειδητοποίησα ότι θα μπορούσα να επωφεληθώ από αυτό.»

A pair of Roxy's used trainers fetch around £200Roxy now boasts over 50,000 followers

«Δεν είχα δείξει το πρόσωπό μου από την αρχή, αλλά όταν άρχισα να πουλάω, συνειδητοποίησα πόσα χρήματα θα μπορούσα πραγματικά να βγάλω σε έναν πολυάσχολο μήνα αφού είδα ότι κέρδιζα πάνω από 8.000 ευρώ μόνο από τις κάλτσες και τα παπούτσια.»

She set up her own foot fetish Instagram account after she received several compliments on her feet  and amassed over 10,000 followers in just one month 

«Τώρα δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα το σταματήσω ποτέ αυτό και θα το κάνω για όσο τα πόδια μου θα είναι σε θέση να μου φέρνουν χρήματα!»

Παρά το γεγονός ότι η βιομηχανία αυτή μερικές φορές στιγματίζει, η Roxy ισχυρίζεται ότι αγαπά αυτά που της προσφέρει η βιομηχανία φετίχ.

«Μου αρέσει πραγματικά αυτό που κάνω. Ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα να μιλήσω γι’ αυτό και οι φίλοι και η οικογένειά μου με στηρίζουν σ’ αυτό»

«Είναι υπέροχο να γυρνάω σπίτι από μια κανονική εργάσιμη ημέρα για να ξέρω ότι μπορώ να βγάλω λίγα επιπλέον χρήματα από μια φωτογραφία των ποδιών μου.»

Roxy says she has no plans to retire as no matter how old her feet get 'they will always make money' 

«Πλέον έχω αρχίσει να εκπαιδεύω διάφορα μοντέλα για να μπουν στη βιομηχανία φετίχ και να βγάλουν λεφτά σαν κι εμένα.»

«Είναι υπέροχο να μπορείς να βοηθάς τους άλλους.»

Multi-tasking Roxy says that she has even shared photos of her feet during business meetings 

«Είναι επίσης εκπληκτικό να βλέπεις την αυτοπεποίθηση των ανθρώπων να αυξάνεται όταν κάνουν αυτά τα βίντεο και αρχίζουν να κερδίζουν χρήματα από κάτι απλό όπως ένα ζευγάρι κάλτσες.»
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση