Στη Λάρισα «ντύνουν» τα δέντρα με μπουφάν για όσους δεν έχουν να ντυθούν μέσα στο κρύο

- Νοεμβρίου 21, 2018
Κάλεσμα να «ντύσουν τα δέντρα με μπουφάν» απευθύνεται στους πολίτες της Λάρισας από τη Διεύθυνση του Σχολείου 2ης Ευκαιρίας των Φυλακών Λάρισας.

Η εκδήλωση η οποία φτιάχτηκε μέσα από το facebook καλεί τους κατοίκους της Λάρισας να “ντύσουν” τα δένδρα με παλτά ή μπουφάν τα οποία δεν χρειάζονται πλέον γράφοντας το σημείωμα «φόρεσέ το» αλλά και το μέγεθος του ρούχου, για όσους δεν έχουν να ντυθούν μέσα στο κρύο.

Είναι μια δράση η οποία αποσκοπείό στο να βοηθηθούν ευπαθείς ομάδων πολιτών, ανάμεσα στους οποίους φτωχοί, άστεγοι καθώς και οι έγκλειστοι των φυλακών Λάρισας.

Το ραντεβού έχει δοθεί για την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα στην Πλατεία Ταχυδρομείου και καλούν τους Λαρισαίους να «ντύσουν» συμβολικά με το μπουφάν τα οποία δεν χρειαζόνται πια, ένα δέντρο το οποίο αντιστοιχεί σε έναν συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη.Δείτε το σχετικό μήνυμα της πρωτοβουλίας:

«Τώρα που αρχίζουν τα κρύα, ας ακολουθήσουμε μια καλή πρακτική: ας ντύσουμε τα δένδρα με παλτά ή μπουφάν που δεν χρειαζόμαστε γράφοντας το σημείωμα «φόρεσέ το» καθώς και το μέγεθος του ρούχου γι’ αυτούς που δεν έχουν να ντυθούν στο κρύο. (Δίνουμε έτσι ένα μήνυμα ότι κανείς δεν είναι μόνος στο κρύο).Τα υπόλοιπα ρούχα τα πάμε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο (Μανωλάκη) ή τα ρίχνουμε στους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης ρούχων στις πλατείες, μέρος των οποίων επιστρέφει σ’ αυτούς που τα έχουν ανάγκη»

 

Start typing and press Enter to search