Γιάννης Μακρής, κηδεία: Γιατί απουσίαζαν τα παιδιά, τι ψέμα τους είπαν

- Νοεμβρίου 05, 2018
Γιατί δεν βρέθηκαν τα παιδιά του Γιάννη Μακρή στην κηδεία του;

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στη Βούλα, τελέστηκε η κηδεία του 46χρονου επιχειρηματία Γιάννη Μακρή.

Συντετριμμένοι φίλοι και συγγενείς, είπαν το τελευταίο Αντίο στον Γιάννη Μακρή, ο οποίος το βράδυ της περασμένης Τετάρτης 31 Οκτωβρίου, βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του, έπειτα από τέσσερις σφαίρες.

Η εκπομπή Αποκαλυπτικά Live εξασφάλισε τα πρώτα πλάνα από την κηδεία του Γιάννη Μακρή. Τραγική φιγούρα, η σύζυγός του, Βικτώρια Καρύδα, η οποία μέσα σε λίγα λεπτά, βυθίστηκε στο πένθος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η οικογένεια δεν έχει ενημερώσει τα παιδιά του Γιάννη Μακρή για τον ξαφνικό θάνατό του, λέγοντας έτσι πως ο 46χρονος επιχειρηματίας και πατέρας, βρίσκεται για υποχρεώσεις στο εξωτερικό.

Μέσα σε κλίμα οδύνης, πόνου και σπαραγμού λέγεται το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Μακρή, ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ, το βράδυ της Τετάρτης 31 Οκτωβρίου, έξω από το σπίτι του στην Βούλα. Ο 46χρονος επιχειρηματίας δέχθηκε έξι πυροβολισμούς, με τέσσερις σφαίρες να πετυχαίνουν το σώμα και να τον ξαπλώνουν κάτω τον νεκρό.

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του Γιάννη Μακρή έχουν αρχίσει να φτάνουν στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στη Βούλα, όπου θα ψαλεί η Εξόδιος Ακολουθία. Όπως έγινε γνωστό, μετά από απαίτηση της οικογένειας, η σορός θα μεταφερθεί στην Αυστραλία και θα ταφεί εκεί.
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση