Μάγδα Τσέγκου: «Τι να το κάνω το πτυχίο όταν ο άλλος δεν έχει σεβασμό, ευγένεια, τρόπους»

- Νοεμβρίου 20, 2018
Για επαγγελματική της συνεργασία στην οποία δεν πέρασε και τόσο καλά μίλησε η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου.

«Φτάνεις σε ένα σημείο που νομίζεις ότι θα σκάσεις, είσαι στον αέρα, δεν μπορείς να μιλήσεις, θες να αντιδράσεις με τον χειρότερο τρόπο αλλά είσαι στον αέρα, δε γίνεται. Όταν ένας άνθρωπος κάνει ένα σφάλμα μία, δύο, τρεις, τέσσερις, 14, 104… εντάξει, το πρόβλημα δεν το έχω εγώ, το έχει αυτός. Από αγένεια, ασέβεια κλπ… ουκ ολίγη. Τι να το κάνω το πτυχίο όταν ο άλλος δεν έχει κοινωνική μόρφωση, δεν έχει σεβασμό, ευγένεια, τρόπους, να αφήσει τον άλλον να μιλήσει. Μου κάνεις μία ερώτηση και πριν καν τελειώσω την απάντησή μου με σταματάς. Όταν γίνεται κατά κόρον, λέγεται "χαρακτήρας" είναι ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου» λέει η Μάγδα Τσέγκου στο Happy Day χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά στον Γιώργο Αυτιά και λέγοντας ότι μιλώντας γενικά.

«Έχω πει κι εγώ πολλά, έχω αντιδράσει κι εγώ άσχημα γιατί έχω φτάσει στο αμήν πολλές φορές. Είναι στο πρόγραμμα όμως έτσι; Και να μαλώσεις και να διαφωνήσεις αλλά όταν μια συμπεριφορά τείνει να γίνεται συνήθεια από έναν άνθρωπο και είναι πολύ άσχημη, δεν το ανέχεσαι πια, έχεις και μια αξιοπρέπεια, έναν σεβασμό. Πόσο πια; Φτάνεις στο έλεος! Αμήν! Και δεν έχεις άλλη επιλογή, λες παιδιά ή να φύγω ή να με διώξετε, δεν πάει άλλο!» καταλήγει η δημοσιογράφος.

Αυτή δεν είναι πρώτη φορά που η Μάγδα Τσέγκου αναφέρεται στις άσχημες επαγγελματικές εμπειρίες της χωρίς να μιλάει ονομαστικά.

«Σταματάς να μιλάς με ανθρώπους που σου σκάβουν το λάκκο χωρίς να γνωρίζουν ότι εσύ το γνωρίζεις» είχε πει σε άλλη συνέντευξή της κι όταν η δημοσιογράφος επέμεινε στο ερώτημα για το αν εννοεί τον Γιώργο Αυτιά, εκείνη απάντησε: «Αν ο Αυτιάς μου έσκαβε το λάκκο, το ξέρει μόνο εκείνος. Εγώ δεν μίλησα συγκεκριμένα».

 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση