Λευτέρης Πετρούνιας: Η πρώτη βόλτα με τη Βασιλική Μιλλούση μετά το χειρουργείο

- Νοεμβρίου 09, 2018
Οι φωτογραφίες που ανέβασαν ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση από τη βόλτα τους στο Ανεσί της Γαλλίας

Λίγα μόλις 24ωρα μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην Ντόχα ο Λευτέρης Πετρούνιας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον ώμο σε νοσοκομείο της πόλης Ανεσί στη Γαλλία.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης που βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης πραγματοποίησε την πρώτη του βόλτα. Από το πλευρό του φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη του Βασιλική Μιλλούση. Μαζί με το ζευγάρι βρίσκονται επίσης και οι δυο καλοί του φίλοι και συνεργάτες του, ο Γιώργος Χατζηευσταθίου και ο Φάνης Χατζηβελώνης.

Μάλιστα μετά το τέλος της επέμβασης, ο Λευτέρης Πετρούνιας έστειλε το δικό του «ευχαριστώ» μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά: «Όλα πήγαν καλά !!! Έχω ακόμη αγωνία για να ολοκληρωθεί και η αποκατάσταση με επιτυχία και σε τρεις μήνες περίπου ευελπιστώ ότι θα είμαι πάλι πίσω στην προπόνηση μου. Η αγάπη και η δύναμη που μου δώσατε για να ανέβω στους κρίκους πριν από λίγες ημέρες, θα είναι η ώθηση μου και για την ανάρρωση μου. Ευχαριστώ από καρδιάς τον Γιατρό μου Οδυσσέα Παξινό που βρίσκεται δίπλα μου απο την πρώτη στιγμή, τον Dr Lafosse με το ιατρικό του επιτελείο που με φρόντισαν και με έκαναν να νιώθω ασφαλής. Ευχαριστώ την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία που μερίμνησε για όλα. Ευχαριστώ τον καθένα σας ξεχωριστά για το κουράγιο που μου δίνετε. Δύσκολος αυτός ο αγώνας που ξεκίνησε σήμερα αλλά είμαστε μαθημένοι στους αγώνες και θα τα καταφέρουμε».
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση