Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ανέβασε φωτογραφία με το νεογέννητο μωρό της

- Νοεμβρίου 29, 2018
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου διανύει την πιο υπέροχη και γλυκιά περίοδο της ζωής της, καθώς πριν από μερικές μόλις ημέρες έφερε στον κόσμο την δεύτερη κορούλα της. Η αγαπημένη ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένη και ζει υπέροχες οικογενειακές στιγμές τόσο με την μικρή Λυδία όσο και με το νεογέννητο μωρό της, ενώ ο σύζυγός της Φώτης Μπερνάντο βρίσκεται διαρκώς στο πλάι τους. Η Πηνελόπη έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδάκια της και φροντίζει να μην τα αφήνει ούτε λεπτό από δίπλα της.

Ως λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η ταλαντούχα ηθοποιός μοιράζεται συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητα της. Η τελευταία της δημοσίευση ήταν μία τρυφερή φωτογραφία, με τη νεογέννητη κόρη της. «Όταν οι λέξεις δεν είναι αρκετές για να περιγράψουν αυτό το συναίσθημα» σχολίασε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός στην λεζάντα της φωτογραφίας.:

Δείτε το τρυφερό στιγμιότυπο: Δείτε μερικές ακόμα φωτογραφίες από παλαιότερα:

Αποτέλεσμα εικόνας για πηνελόπη αναστασοπούλου μωρόΑποτέλεσμα εικόνας για πηνελόπη αναστασοπούλου μωρόΠηνελόπη Αναστασοπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με την λίγων ημερών κόρη της! | tlife.grΑποτέλεσμα εικόνας για πηνελόπη αναστασοπούλου μωρόΣχετική εικόνα
 

Start typing and press Enter to search