Τεξανή φωτογράφος γάμου κατέστρεψε γαμήλια δεξίωση -Μέθυσε, έκανε σeξ με καλεσμένο, oύρησε σε δέντρο και συνελήφθη

- Νοεμβρίου 30, 2018
Όλη την προσοχή πάνω της θέλησε να τραβήξει μία Τεξανή φωτογράφος γάμου, η οποία όχι μόνο δεν φέρθηκε ως επαγγελματίας, αλλά και συνελήφθη από την αστυνομία σε γαμήλια δεξίωση.

Πρόκειται για την Κάθριν Λι Μέχτα, μια 26χρονη Τεξανή που κατά τη διάρκεια του γαμήλιου πάρτι, που είχε αναλάβει να φωτογραφίσει, μέθυσε και έκανε... απερίγραπτα πράγματα.

Συγκεκριμένα, η φωτογράφος, αφού μέθυσε κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, «στρίμωξε» έναν καλεσμένο σε αίθουσα του κέντρου και έκανε σeξ μαζί του.


Ωστόσο, όλοι οι καλεσμένοι είδαν τη φωτογράφο σε ακατάλληλες στιγμές, καθώς δεν είχε φροντίσει καθόλου να απομονωθεί με τον καλεσμένο.

Έτσι ο υπεύθυνος του κέντρου κάλεσε την αστυνομία για να συλλάβει τη νεαρή για προσβολή της δημόσιας αιδούς.

Όταν όμως έφτασαν οι αστυνομικοί για να τη συλλάβουν, εκείνη αρνούνταν να τους ακολουθήσει, βρίζοντας και απειλώντας τους.

Μάλιστα, όσο κι αν προσπαθούσαν να τη συνεφέρουν, η νεαρή κοπέλα τούς ξέφυγε, πήγε στον κήπο και ούρησε σε ένα δέντρο την ώρα που γύρω της βρίσκονταν καλεσμένοι.

Τελικά οι αστυνομικοί απομάκρυναν την 26χρονη από το κέντρο εκδηλώσεων, ενώ εκείνη τους φώναζε ότι ο πατέρας της θα φρόντισε να απολυθούν όλοι και ευχόταν τον θάνατό τους.
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση