Παιδόφιλος είπε σε 13χρονη έφηβη ότι ήθελε να την αφήσει έγκυο και πως αν του έκανε κόpη θα έκανε σ*ξ και με εκείνη

- Δεκεμβρίου 06, 2018
Ένας παιδόφιλος καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκισης επειδή είχε σε*ουαλικές συνομιλίες με κοpίτσια στο διαδίκτυο.

Ο Geraint Kristopher Jonson είπε σε ένα 13χρονο κοpίτσι ότι ήθελε να έχει σε*ουαλική επαφή μαζί του και ότι εάν έμενε έγκυος και του έκανε κόpη, θα ήθελε να κάνει σ*ξ και μ’ εκείνη.

Όμως, ο 24χρονος είπε στο δικαστήριο του Σουόνσι πως δεν πιστεύει ότι έχει κάνει κάτι λάθος και αρνείται να δεχθεί οποιαδήποτε βοήθεια για να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του.

Geraint Kristopher Jonson, 24, (pictured) has been given a 10-year extended sentence after being caught having sexual conversations with young girls onlineÂ

Ο εισαγγελέας Ian Wright, δήλωσε ότι ο Jonson έδωσε στους αστυνομικούς τους κωδικούς πρόσβασής του στο Skype για να μπορέσουν να δουν τις συνομιλίες του.

Στην πρώτη συνομιλία που άνοιξαν, οι αστυνομικοί είδαν ότι ο Jonson επικοινωνούσε με ένα κοpίτσι ηλικίας 13 ετών.

Ο εισαγγελέας είπε ότι οι συνομιλίες άρχισαν αθώα – με μηνύματα σχετικά με ένα κοινό ενδιαφέρον όπως για παιχνίδια στον υπολογιστή – αλλά στη συνέχεια έγιναν «σε*ουαλικής φύσης».

Το δικαστήριο πληροφορήθηκε ότι ο Jonson άρχισε να ζητάει από την ανήλικη να του δείξει τα στήθη της και να τα αγγίξει.

Το δικαστήριο άκουσε επίσης ότι ο Jonson της είπε να την πάρει μια αίθουσα του ξενοδοχείου, ώστε να «παρακολουθήσουν ταινίες και να φάνε πίτσα μαζί».

Ο κ. Wright είπε ότι η νεαρή κατάλαβε εκ των υστέρων ότι είχε πέσει θύμα αποπλάνησης του Jonson και πως κατά τη διάρκεια των συνομιλιών τους νόμιζε ότι ο 24χρονος ήθελε στην πραγματικότητα να γίνει φίλος της.

Η αστυνομία βρήκε επίσης μία συνομιλία μεταξύ του Jonson και ενός 13χρονου κοpιτσιού από την Αμερική.

Κατά τη διάρκεια αυτών των συνομιλιών, ο Jonson ζήτησε από την 13χρονη να εκτελέσει σε*ουαλικές πράξεις στην κάμερα και της είπε ότι ήθελε να κάνει σ*ξ μαζί της – προσθέτοντας ότι εάν έμενε έγκυος και έκανε κόpη, θα ήθελε να κάνει σ*ξ και με το παιδί.

Jonson, from Swansea, pleaded guilty to a total of 11 counts of possessing indecent images, inciting a child to perform sexual acts, attempting to incite a child to perform sexual acts, and engaging in sexual acts in the presence of a child at Swansea Crown Court (pictured)

Του είπε επίσης για ένα βίντεο που είχε παρακολουθήσει, στο οποίο ένα 4χρονο κοpίτσι κακοποιούνταν σε*ουαλικά από τον πατέρα του.

Το ανήλικο θύμα από την Αμερική δεν έχει εντοπιστεί ακόμη.

Ο κ. Wright δήλωσε ότι στην τρίτη συνομιλία που ανακάλυψε η αστυνομία, ο 24χρονος συνομιλούσε με ένα κοpίτσι ηλικίας 10 ετών – αν και, χωρίς να το γνωρίζει ο Jonson, το προφίλ στην πραγματικότητα το διαχειρίζονταν ένας άντρας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των συζητήσεων, ο Jonson μίλησε και πάλι για το ότι ήθελε να κάνει σ*ξ μαζί του και μαζί με την κόpη της, σε περίπτωση που έμενε έγκυος.

Είπε επίσης στο «κοpίτσι» ότι ήθελε σ*ξ μαζί της ενώ φορούσε την σχολική της στολή.

Εκτός από τα αρχεία συνομιλιών, η αστυνομία βρήκε άσεμνες φωτογραφίες και βίντεο παιδιών στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και το τηλέφωνο του Jonson.

Ο δικαστής Geraint Walters είπε πως η υπόθεση αυτή ήταν από τις πιο ακραίες του είδους της που είχε συναντήσει, λόγω της άρνησης του Jonson να παραδεχτεί ότι αυτά που έκανε ήταν λάθος.

“Δεν έχεις δείξει κανένα σημάδι μετάνοιας και το πιο τρελό είναι πως θεωρείς πως δεν έχεις κάνει τίποτα κακό,” είπε ο κος Walters.

Ο Jonson φυλακίστηκε για 10 χρόνια και θα βρίσκεται στο μητρώο των παραβατών για το υπόλοιπο της ζωής του.
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση