Πρόσφυγας που είχε ζητήσει άσυλο βίασε 18χρονη κοπέλα που είχε βγει για να γιορτάσει τα γενέθλια της

- Δεκεμβρίου 07, 2018
Ένας πρόσφυγας που έκανε αίτηση για άσυλο φυλακίστηκε για 14 χρόνια επειδή βίασε μια νεαρή κοπέλα ενώ ήταν έξω για να γιορτάσει τα 18α γενέθλιά της.

Ο 39χρονος Mohamed Amin, βίασε τη 18χρονη όταν είδε ότι ήταν μεθυσμένη έξω από ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Κάρντιφ.

Στη συνέχεια, ο Amin πήρε τη νεαρή γυναίκα πίσω στο σπίτι της – όπου τη βίασε ακόμα κι όταν εκείνη τον παρακαλούσε να σταματήσει.

Εκείνος αρνήθηκε το βιασμό λέγοντας ότι το σ*ξ ήταν συναινετικό, αλλά κρίθηκε ένοχος από τους εισαγγελείς του Κάρντιφ.

Ο δικαστής διέταξε να απελαθεί ο Amin πίσω στην Αίγυπτο μετά την φυλάκισή του.

Η κριτική επιτροπή άκουσε ότι η έφηβη ήταν «πολύ μεθυσμένη» για να συναινέσει στο σ*ξ και πως ο Amin «εκμεταλλεύτηκε» την κατάστασή της.

Το θύμα επισκέφθηκε το Κάρντιφ με μία φίλη της τον Ιανουάριο του 2015 όταν βγήκε για δείπνο και αργότερα επισκέφθηκε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Τότε, ο Amin την πλησίασε και την έβαλε στο αμάξι του.

Ο εισαγγελέας Heath Edwards δήλωσε: “Παρά τις αντιρρήσεις της, ο κατηγορούμενος την αποπλάνησε σ**ουαλικά.”

“Επωφελήθηκε από την κατάστασή της.”

Η νεαρή τηλεφώνησε αργότερα τη νύχτα στην αστυνομία για να πει ότι είχε υποστεί βιασμό.

Το θύμα είπε επίσης ότι ανέπτυξε μια διατροφική διαταραχή η οποία πίστευε ότι θα την είχε σκοτώσει αν δεν είχε την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων της.

“Αυτό θα μένει μαζί μου για μια ζωή. Δεν ξέρω πότε το μυαλό μου θα ξεφύγει από αυτό το τραύμα ή αν θα μπορέσω ξανά να κοιμηθώ ήσυχη,” είπε η νεαρή. Πηγή: true.gr
 

Start typing and press Enter to search