Επέζησε πρόωρο μωράκι που γεννήθηκε 4 μηνών και ζύγιζε όσο μια μεγάλη σοκολάτα

- Δεκεμβρίου 03, 2018
“Μικρό θαύμα” λένε οι γονείς της τη Σούζι Μπέα Πάτρικ που γεννήθηκε στις 22 εβδομάδες κύησης και κατόρθωσε να κρατηθεί στη ζωή!

H μικρούλα ήταν μόλις τεσσάρων μηνών και ζύγιζε σχεδόν 500 γραμμάρια, δηλαδή περίπου όσο μια μεγάλη μπάρα σοκολάτας. Οι γιατροί δεν έδωσαν καμία ελπίδα επιβίωσης ενώ διαβεβαίωσαν τους γονείς πως και ακόμα κι αν επιζήσει, δε θα είχε καμία ποιότητα ζωής.

Εντούτοις, οι γονείς αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν την ελπίδα και το παιδί τους και ορκίστηκαν πως θα κάνουν Χριστούγεννα στο σπίτι τους με τη νεογέννητη κόρη τους. Και έτσι έγινε! Μπορεί η Σούζι Μπέα να έχει ανάγκη ακόμα από οξυγόνο προκειμένου να ενισχύονται οι πνεύμονές της ωστόσο πια είναι ολόκληρο μωράκι, 5 μηνών και θα απολαύσει τις μέρες των εορτών στο σπίτι με τους γονείς της στα πρώτα Χριστούγεννα της ζωής της!

Όπως δηλώνει η 36χρονη μητέρα, είχε φυσιολογική εγκυμοσύνη και όλα έδειχναν ομαλά ενώ τίποτα δεν προμηνούσε πως η κόρη της θα γεννιόταν τόσο πρόωρα.

Παρότι μόλις 4 μηνών κα 4 ημερών, η Σούζι Μπάε Πατρικ βιαζόταν να γεννηθεί. Μάλιστα, με βία κρατήθηκε να μην βγει μέσα στο ταξί που μετέφερε την ετοιμόγεννη στο μαιευτήριο. Μόλις έφθασαν στο νοσοκομείο, η μητέρα οδηγήθηκε στο χειρουργείο και γέννησε μέσα σε 10 λεπτά. Οι γιατροί ανέφεραν στους γονείς πως δεν θα επιβιώσει και να είναι προετοιμασμένη για το χειρότερο. Εκείνοι αρνήθηκαν να το δεχθούν και η μικρή τους αποδείχθηκε ηρωίδα δικαιώνοντας τελικά την πίστη τους.
Πηγή: diaforetiko.gr
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση