Επεσαν στο δρόμο 500.000$ από αυτοκίνητο χρηματαποστολής -Περαστικοί τα μάζεψαν και τους ψάχνουν!

- Δεκεμβρίου 15, 2018
Η τυχερή μέρα ήταν η σημερινή για πολλούς οδηγούς που βρίσκονταν σε αυτοκινητόδρομο του Νιού Τζέρσεϊ στις ΗΠΑ.

Αιτία; Μια χαλασμένη πόρτα από ένα τεθωρακισμένο όχημα χρηματαποστολής. Από μηχανική βλάβη, σύμφωνα με την αστυνομία, σκόρπισαν στον αυτοκινητόδρομο δύο τσάντες που περιείχαν πάνω από μισό εκατομμύριο δολάρια. Η μία τσάντα περιείχε 140.000 δολάρια και η δεύτερη 370.000.

Οι περαστικοί οδηγοί, βλέποντας τα χαρτονομίσματα στο δρόμο σταμάτησαν και άρχισαν να τα μαζεύουν και να... εξαφανίζονται. Από τον πανικό που προκλήθηκε μάλιστα σημειώθηκαν και δύο συγκρούσεις ΙΧ.

Κάποιοι πιο... φιλότιμοι οδηγοί και οι υπάλληλοι της χρηματαποστολής, κατάφεραν να μαζέψουν περί τα 205.000 δολάρια από τον δρόμο. Ενώ πέντε ακόμη άνθρωποι επέστρεψαν ένα ποσό της τάξης των 11.000 δολαρίων. Ομως εξακολουθούν να λείπουν περίπου 294.000 δολάρια.

Και τώρα η Αστυνομία ζητά από όποιον έχει καταγράψει σε βίντεο την στιγμή της... φρενίτιδας του πλήθους που μάζευε τα χαρτονομίσματα να επικοινωνήσει μαζί της...

Περαστικοί μαζεύουν χαρτονομίσματα που έπεσαν από φορτηγό χρηματαποστολής στο Νιού Τζέρσεϊ -Φωτογραφία: twitter Περαστικοί μαζεύουν χαρτονομίσματα που έπεσαν από φορτηγό χρηματαποστολής στο Νιού Τζέρσεϊ -Φωτογραφία: twitter
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση