Βρήκε τα οστά του πατέρα του 57 χρόνια μετά την εξαφάνισή του

- Δεκεμβρίου 16, 2018
Ανθρώπινα οστά εντοπίστηκαν σε υπόγειο σπίτι στη Νέα Υόρκη με τις Αρχές να κάνουν λόγο για άνδρα που είχε εξαφανιστεί πριν από περίπου πέντε δεκαετίες.

Ο θάνατός του, πλέον, εκλαμβάνεται ως ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο γιος και ο εγγονός του θύματος εντόπισαν τα οστά κατά τη διάρκεια εργασιών στο υπόγειο του σπιτιού.

Σύμφωνα με την αυτοψία που έγινε, τα οστά ανήκουν στον παππού (και πατέρα) και υπάρχουν τραύματα στο κρανίο, το οποίο φαίνεται να έχει επέλθει μετά τον θάνατο.

Ο 57χρονος γιος του νεκρού είναι πλέον ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, το οποίο ανήκε στους γονείς του. Η μητέρα του πέθανε το 1998.

Σύμφωνα με καταθέσεις συγγενών στην Αστυνομία, ο άνδρας φέρεται να είχε ταφεί στο υπόγειο του σπιτιού και το γεγονός να κυκλοφορούσε ως φήμη.

Ο άνδρας ήταν βετεράνος του πολέμου της Κορέας και αγνοούμενος από το 1961, ενώ η γυναίκα του, όσο ήταν εν ζωή, δεν είχε δώσει ποτέ σαφή απάντηση στα τέσσερα παιδιά της τι συνέβη με τον πατέρα τους.

Κανένας, πάντως, ούτε η σύζυγός του είχαν δηλώσει ποτέ την εξαφάνισή του, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Ο 57χρονος με τους δύο γιους του έσκαψαν το υπόγειο του σπιτιού τους, υποψιασμένοι ότι μπορεί να βρουν τα οστά εκεί πέρα.

Δείτε βίντεο:
 

Start typing and press Enter to search