Πάντρεψαν τα 6χρονα δίδυμα παιδιά τους επειδή πιστεύουν ότι ήταν εpαστές στην προηγούμενη ζωή

- Δεκεμβρίου 26, 2018
Διαφήμιση
Δύο αδελφάκια παντρεύτηκαν σε παραδοσιακή τελετή στην Ταϊλάνδη επειδή οι γονείς τους θεωρούν πως αυτό... έδειχνε το κάρμα.

Ο 6χρονος Guitar παντρεύτηκε τη δίδυμη αδελφή του, Kiwi σε μία τελετή γεμάτη χλιδή σε ναό της Ταϊλάνδης.

Οι γονείς τους ανέφεραν πως τα παιδάκια στην προηγούμενη ζωή τους ήταν ερωτευμένα και πως υπήρχε μεγάλο πάθος μεταξύ τους.

Οι βουδιστές πιστεύουν πως τα δίδυμα διαφορετικού φύλου είναι ζευγάρι στην προηγούμενη ζωή τους και πως έρχονται στο κόσμο μαζί, δεμένα, επειδή δεν έχουν εκπληρώσει το χρέος τους.
Μάλιστα, πιστεύουν πως αν δεν παντρευτούν όσο πιο γρήγορα γίνεται θα έχουν κακοτυχία στο μέλλον.

Έτσι, οι γονείς των δύο παιδιών ξόδεψαν πολλά χρήματα για να παντρέψουν τα δίδυμά τους.

Ο πατέρας τους ανέφερε: «Ο λόγος που παντρέψαμε τα παιδιά είναι επειδή ήταν μαζί στην προηγούμενη ζωή τους. Αυτό το έχουμε κληρονομήσει από τους προγόνους μας. Ο γάμος είναι η λύση για να μην ξαναγεννηθούν όλα τα προβλήματα που είχαν στην προηγούμενη ζωή τους. Αν παντρευτούν, θα έχουν μία ζωή γεμάτη υγεία, επιτυχία και χωρίς αρρώστιες».Το αγοράκι πλήρωσε σε μετρητά 200.000 μπατ και χρυσό αξίας 1.000 δολαρίων πριν παντρευτεί τη νύφη στην παραδοσιακή τελετή.

Η τελετή δεν δεσμεύει τα παιδάκια νομικά και στο μέλλον θα αναζητήσουν τους συντρόφους τους.«Ήταν τόσο γλυκά κατά τη διάρκεια του γάμου. Θα είναι οι καλύτεροι φίλοι για ολόκληρη τη ζωή τους. Όταν μεγαλώσουν ο καθένας θα μπορεί να βρει τον σύντροφό του, ωστόσο η τελετή ήταν σημαντική γι' αυτά», ανέφερε η μητέρα τους.
Διαφήμιση
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση