Η φωτογραφία από το σπήλαιο που έκανε μια γυναίκα να χάσει 63 κιλά

- Δεκεμβρίου 11, 2018
Μια εθισμένη με την πίτσα γυναίκα, η Carli Jay είναι μια ζωντανή απόδειξη ότι ο καθένας μπορεί να τα καταφέρει να αλλάξει αν το θέλει κι ότι αυτό μπορεί να συμβεί σταδιακά ξεκινώντας ακόμη και μέσα από το σπίτι.

Η 30χρονη η οποία είχε φτάσει τα 127 κιλά αποκαλύπτει ότι έχασε τα πρώτα 25 κιλά μπροστά από τηλεόρασή της στο σαλόνι της… κάνοντας ποδήλατο! Πώς όμως έφτασε σε αυτήν την απόφαση να αδυνατίσει; Όπως λέει η ίδια όλα άλλαξαν, όταν είδε μια φωτογραφία της από μια σπηλαιοκατάδυση που έκανε στο Μεξικό. Ήταν η φωτογραφία που της άλλαξε τη ζωή γιατί πήρε την απόφαση να μεταμορφωθεί.

Δεν μπορούσε, όπως λέει, να συνειδητοποιήσει πόσα κιλά είχε πάρει μέχρι να δει αυτήν την εικόνα της. Ξεκίνησε να χάσει περιττά κιλά και έφτασε να «διώξει» τα μισά κιλά από το συνολικό της βάρος. Περιέργως, η ρουτίνα της τηλεόρασης την έκανε να ξεκινήσει να κάνει ποδήλατο μέσα στο σαλόνι για 15 λεπτά την ημέρα. Έβγαλε όπως λέει το σκονισμένο ποδήλατο από την αποθήκη και είδε άμεσα αποτελέσματα.

Αν και στην αρχή κουραζόταν πολύ εύκολα και ένιωθε εξαντλημένη, το κίνητρο ήταν ισχυρό και δεν είχε σκοπό να εγκαταλείψει την προσπάθεια. Η 30χρονη αγωνιζόταν με τα κιλά της από το σχολείο, αλλά κάποια στιγμή είχε συμβιβαστεί με τον εαυτό της, αποδεχόμενη αυτή την κατάσταση. Μέχρι που είδε την φωτογραφία η οποία την ταρακούνησε.

«Ως έφηβη ήμουν ένα από τα πιο παχουλά κορίτσια στο σχολείο, παρόλο που ήμουν αρκετά δραστήρια και απολάμβανα τον αθλητισμό και τις μεγάλες βόλτες τα Σαββατοκύριακα», λέει η ίδια και προσθέτει ότι όταν ξεκίνησε να εργάζεται ως διαφημίστρια τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Όταν όμως άφησε την καθιστική ζωή και έκανε έστω αυτήν τη γυμναστική μέσα στο σπίτι, η ζωή της και το σώμα της άρχισε να αλλάζει.

Βελτίωσε στη συνέχεια και τη διατροφή της, ξεκίνησε πιο εντατικά γυμναστήριο και τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά. Τώρα, όντας αγνώριστη, δίνει το μήνυμα ότι όποιος θέλει μπορεί να τα καταφέρει!
fspilaio1fspilaio9fspilaio5fspilaio6fspilaio8https://www.newsbeast.gr/files/1/2016/08/fspilaio2.jpgfspilaio3fspilaio4fspilaio7
 

Start typing and press Enter to search