Δείτε τα τρυφερά σκίτσα ενός πατέρα που μεγαλώνει μόνος την κόρη του

- Δεκεμβρίου 17, 2018
Όταν ένας γονιός μεγαλώνει μόνος τα παιδιά του, οι ευθύνες, η κούραση, το άγχος αλλά και η αγάπη είναι διπλά! Οι δυσκολίες είναι πολλές και ακόμα περισσότερες αν «αρχηγός» της μονογονεικής οικογένειας είναι ο μπαμπάς που καλείται να μεγαλώσει την μονάκριβη κόρη του.

Ο λόγος; Θα έρθει αντιμέτωπος με ανάγκες και καταστάσεις που δεν είχε ζήσει ποτέ και που δεν πέρασε ποτέ στη ζωή του, ως έφηβο αγόρι. Όμως και πάλι, παρά τα εμπόδια, η τρυφερότητα και η αγάπη που εισπράττει από την πριγκίπισσά του, τον ανταμείβουν.

Αυτές τις καθημερινές στιγμές τρυφερότητας και στοργής που ζει με την τετράχρονη κόρη του, Anae, ζωγράφισε με τον πιο γλυκό τρόπο ο Γάλλος καλλιτέχνης, Yannick Vicente. Το αποτέλεσμα είναι συγκινητικό και μας υπενθυμίζει την σκληρή δουλειά που κάνουν όλοι οι γονείς που μεγαλώνουν χωρίς βοήθεια τα παιδιά τους.

1. Η αγάπη βρίσκεται στο πρόσωπο της πριγκίπισσάς του.2. Στα χέρια του μπαμπά μας, αισθανόμαστε ατρόμητοι!3. Κάποιες φορές η προσπάθεια είναι πιο σημαντική απ’ το αποτέλεσμα!4. Η πρώτη «αμήχανη» κουβέντα…5. Όταν ο μπαμπάς σου σε προστατεύει στον ύπνο σου, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!


Πηγή: mama365.gr
 

Start typing and press Enter to search