Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη άνοιξε την αγκαλιά της στα παιδιά της Νίκαιας

- Δεκεμβρίου 07, 2018
Ένα ζεστό χριστουγεννιάτικο γεύμα αγάπης ετοίμασε για τα παιδιά άπορων οικογενειών και για άστεγους από τον Δήμο της Νίκαιας,η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Σε μια εκδήλωση γεμάτη αγάπη και προσφορά, η κυρία Βαρδινογιάννη μαγείρεψε μαζί με τα παιδιά, στις νέες Κοινωνικές Δομές Αστέγων Νίκαιας – Α.Ι. Ρέντη. Η Πρέσβειρα βρέθηκε κοντά στα παιδιά, συνομίλησε μαζί τους για αρκετή ώρα και αμέσως μετά μπήκαν όλοι μαζί στην κουζίνα για να μαγειρέψουν γιουβέτσι, το αγαπημένο φαγητό των παιδιών, αλλά και χριστουγεννιάτικα κουλουράκια, όπως απαιτεί το έθιμο των ημερών. Μετά την ολοκλήρωση του γεύματος κυρία Βαρδινογιάννη μοίρασε χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά και τους ευχήθηκε καλές γιορτές.Ακολούθως, η κυρία Βαρδινογιάννη βρέθηκε κοντά στους ανθρώπους που φιλοξενούνται στις Κοινωνικές Δομές Αστέγων Νίκαιας – Α.Ι. Ρέντη, μίλησε μαζί τους και αφουγκράστηκε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. «Θέλω να ξέρετε ότι θα βρίσκομαι κοντά σας σε ό, τι με χρειαστείτε» τους διαβεβαίωσε, γεμίζοντας του με αισιοδοξία.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη άνοιξε την αγκαλιά της στα παιδιά της Νίκαιας - Media

Παράλληλα, η κυρία Βαρδινογιάννη ζήτησε από τον Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων κύριο Ιωάννη Μαρωνίτη (με πρωτοβουλία του οποίου δημιουργήθηκαν οι νέες Κοινωνικές Δομές) να την ενημερώνει για τις ανάγκες του χώρου, έτσι ώστε να μπορέσει να συνδράμει για την κάλυψη των αναγκών τους, όπως κάνει άλλωστε κάθε χρόνο!

 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση