Ινδονησία: Τσουνάμι «καταπίνει» συγκρότημα και θεατές σε συναυλία και το βίντεο κόβει την ανάσα

- Δεκεμβρίου 23, 2018
Ανυποψίαστοι οι θεατές παρακολουθούν τη μπάντα μόλις ξαφνικά τα νερά σαρώνουν τα πάντα

Κόβει την ανάσα το βίντεο το οποίο καταγράφει τη στιγμή κατά την οποία το τσουνάμι που σάρωσε τις νήσους Ιάβα και Σουμάτρα τη νύχτα του Σαββάτου με τον έως τώρα απολογισμό να μιλά για 62 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες.

Το βίντεο έχει καταγράψει ένας εκ των υπαλλήλων της κρατικής εταιρείας PLN που βρέθηκαν στην περιοχή Τανγιούνγκ Λεσούνγκ, ούτως ώστε να συμμετάσχουν στη χριστουγεννιάτικη εορτή.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ενώ όλοι διασκεδάζουν υπό τους ήχους της ροκ μπάντα Seventeen, ξαφνικά τα κύματα «καταπίνουν» αρχικά τη μπάντα και κατόπιν τους θεατές αφού οι αρχές της Ινδονησίας δεν εξέδωσαν προειδοποίηση για τσουνάμι καθώς εκείνο δεν προκλήθηκε από κάποιο σεισμό αλλά από κατολίσθηση η οποία προκάλεσε η δραστηριότητα του ηφαιστείου Ανάκ Κρακατόα.

Δείτε το βίντεο που προκαλεί σοκ σε όλον τον πλανήτη:«Το νερό σάρωσε τη σκηνή που ήταν πολύ κοντά στη θάλασσα. Το νερό σάρωσε όλους όσοι βρίσκονταν εκεί. Χάσαμε αγαπημένους μας ανάμεσα στους οποίους ο μπασίστας και ο μάνατζέρ μας ενώ αρκετοί είναι οι αγνοούμενοι» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η μπάντα.

Σε βίντεο το οποίο δημοσίευσε στη συνέχεια ο τραγουδιστής της μπάντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ζητά από όλους να προσευχηθούν και να βοηθήσουν για την εύρεση των αγνοούμενων, μεταξύ των οποίων είναι και η σύζυγός του.
 

Start typing and press Enter to search