Αρκούδα έφαγε ζωντανό τον κυνηγό που την κρατούσε για χρόνια αιχμάλωτη στον κήπο του (Βίντεο)

- Δεκεμβρίου 28, 2018
O 41χρονος Ρώσος, Sergey Grigoriyev, ζούσε στο Ozersk της περιφέρειας Chelyabinsk και ήταν φανατικός κυνηγός. Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, πριν από τέσσερα χρόνια κι ενώ κυνηγούσε εντόπισε δύο μικρές καφέ αρκούδες. Μερικοί αναφέρουν ότι τις έσωσε, ενώ άλλοι ότι τις αιχμαλώτισε.

Τη μία την πούλησε και κράτησε την άλλη. Αυτή που κράτησε, την ονόμασε Vorchun  και μεγάλωσε σε ένα κελί στην αγροικία όπου ζούσε. Όταν ήταν μικρή, έκανε βόλτες μαζί με τον κυνηγό.

Έμειναν μαζί για αρκετά χρόνια. Μέχρι που μια μέρα ο Vorchun επιτέθηκε στον 41χρονο Ρώσο. Όπως αναφέρουν οι αρχές, η αρκούδα τον έφαγε ζωντανό και το μόνο που άφησε ήταν τα κόκαλά του, ενώ κατασπάραξε και δύο σκυλιά που είχε επίσης στο κτήμα του ο 41χρονος.

Sergey Grigoriyev was eaten to the bone by the bear, named Vorchun or Grumbler, he found as a cub and raised on his plot of land

Η αστυνομία πήγε στην αγροικία του Grigoriyev μετά από ενημέρωση των συγγενών του, που είχαν να τον δουν για ημέρες και η αρκούδα κυκλοφορούσε ελεύθερη.

Όταν έφτασαν εκεί οι αστυνομικοί, είδαν αίματα πάνω στο χιόνι, από την επίθεση που δέχθηκε ο κυνηγός. Τα ακολούθησαν και τελικά βρήκαν ό,τι του είχε απομείνει.

Sergey Grigoriyev was eaten to the bone by the bear, named Vorchun or Grumbler, he found as a cub and raised on his plot of land

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί σκότωσαν την αρκούδα με τα υπηρεσιακά τους όπλα. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι το κλουβί στο οποίο ο κυνηγός κρατούσε αιχμάλωτη την αρκούδα, ήταν ανοιχτό, ενώ το ζώο «έμοιαζε επιθετικό».

Mr Grigoriyev's 'skeletal remains' were found by police who went to his house after his family reported him missing and the wild bear was on the loose

Δείτε βίντεο από τις βόλτες της αρκούδας με τον κυνηγό, πριν τον σκοτώσει:

 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση