Πάργα: Κάτοικοι ντύθηκαν Άγιοι Βασίληδες και βγήκαν με τα κανό στη θάλασσα για να μοιράσουν δώρα και γλυκά

- Δεκεμβρίου 28, 2018
Εν πλω έφθασαν και φέτος οι Άϊ Βασίληδες στην υπέροχη και γραφική Πάργα. Στη συνέχεια μοίρασαν γλυκίσματα σε μικρούς και μεγάλους…

Εν πλω έφτασαν και φέτος οι Άϊ Βασίληδες στην μαγευτική και γραφική Πάργα, καθώς για άλλη μία χρονιά ο Ναυτικός Όμιλος Πάργας μας χάρισε εικόνες οι οποίες συνηθίζονται στην Αυστραλία ή σε άλλα εξωτικά μέρη του κόσμου, όπου τα Χριστούγεννα γιορτάζονται με θερμοκρασίες καλοκαιριού.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΆΡΓΑ ΑΓΙΟΙ ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ

Οι ντόπιοι έχουν μέσα τους το καλοκαίρι, μιας και η Πάργα είναι ένας από τους δημοφιλέστερους καλοκαιρινούς προορισμούς της χώρας μας και όχι μόνο.

Συνεπώς, οι Άγιοι Βασίληδες, μαζί με τις Αγιο Βασιλίτσες, ανήμερα Χριστουγέννων το πρωί πήραν και πάλι τις σανίδες του SUP και διασχίζοντας από θαλάσσης το κάστρο έφτασαν στη παραλία της Πάργας, όπου κατόπιν μοίρασαν γλυκίσματα σε μικρούς και μεγάλους. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο του Ναυτικού Ομίλου Πάργας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:Δείτε τις εικόνες από την Πάργα:

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΆΡΓΑ ΑΓΙΟΙ ΒΑΣΙΛΗΔΕΣΑποτέλεσμα εικόνας για ΠΆΡΓΑ ΑΓΙΟΙ ΒΑΣΙΛΗΔΕΣΑποτέλεσμα εικόνας για ΠΆΡΓΑ ΑΓΙΟΙ ΒΑΣΙΛΗΔΕΣΣχετική εικόνα
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση