Έφηβη μητέρα βρίσκονταν στο νοσοκομείο όταν το μωρό της σταμάτησε να αναπνέει . Μόλις οι γιατροί κοίταξαν από την κάμερα ασφαλείας ανατρίχιασαν!

- Δεκεμβρίου 29, 2018
Διαφήμιση
Η ηλικία των 18 ετών είναι πολύ μικρή για να γίνεις γονιός.

Παρόλα αυτά υπάρχουν πολλοί έφηβοι γονείς. Σαν κοινωνία έχουμε σοβαρό πρόβλημα με το γεγονός ότι τα παιδιά μας κάνουνε παιδιά. Αυτή η ιστορία είναι η απόδειξη αυτού του γεγονότος. Στη  Florida, η Brenna Winter, 19 ετών γέννησε ένα κοριτσάκι όταν ήταν 18 ετών .

Παράτησε το σχολείο για να φροντίσει το παιδί της, γεγονός που δείχνει ωριμότητα και ενδιαφέρον.

Επίσης είναι λυπηρό το ότι στερήθηκε την ευκαιρία για μόρφωση. Τον περασμένο Ιούνιο η  Winter πήγαινε το μωρό της στο Nemours Children’s Hospital δύο μέρες συνεχόμενα επειδή το βρέφος είχε εμετούς με αίμα.

Δημοσίευσε στα social media μηνύματα που έλεγε ότι φοβόταν πολύ για την υγεία της κόρης της. Το μωρό εισήχθη στο νοσοκομείο . Τότε οι γιατροί διαπίστωσαν ένα μικρό κόψιμο στον οισοφάγο του μωρού.

Ενώ βρίσκονταν στο νοσοκομείο ,το μωρό σταμάτησε να αναπνέει – ήταν μόνο του στο δωμάτιο με την  Winter. Το προσωπικό του νοσοκομείου κοίταξε τις κάμερες ασφαλείας και είδαν ότι η Winter προσπάθησε να πνίξει το μωρό της.Αργότερα η Winter κρατούσε το παιδί τοσο κοντά και τόσο σφιχτα , ενώ το θήλαζε που ο σφυγμός του μωρού έπεσε και τότε χτύπησε πάλι ο συναγερμός.

Η Winter αρνήθηκε αρχικά ότι προσπάθησε σκόπιμα να βλάψει το παιδί της. Μέτα παραδέχτηκε ότι επιχείρησε να το πνίξει.Η Winter ισχυρίζεται ότι ήταν στρεσσαρισμένη . Το να σκοτώσεις ένα βρέφος δεν πρόκειται να διώξει το στρες. Είναι λυπηρό. Η  Winter δεν φαινόταν να έχει κανένα σύστημα υπεράσπισης. Η Winter βρίσκεται τώρα στη φυλακή
Διαφήμιση
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση