Ανελέητο κράξιμο στα Zara -Ο τρόπος που φόρεσαν τα ρούχα εξόργισε (εικόνες)

- Δεκεμβρίου 20, 2018
Ένα πιστό κοινό έχει η γνωστή εταιρεία Zara, αλλά ακόμη και οι οπαδοί της μερικές φορές δυσκολεύονται να καταλάβουν την περίεργη προσέγγιση στην παρουσίαση των ρούχων της στο διαδίκτυο.

Μία Βρετανίδα κατέφυγε στο Twitter για να διαμαρτυρηθεί για το γεγονός πως βρήκε «αδύνατο» να ψωνίσει μέσω διαδικτύου από την συγκεκριμένη εταιρεία, βλέποντας ένα μοντέλο να φορά ένα παλτό ανάποδα.


Το Tweet σύντομα συγκέντρωσε χιλιάδες likes με κάποιον να το χαρακτηρίζει «καταστροφή», ενώ άλλοι αστειεύονταν πως το σερφάρισμα στην ιστοσελίδα των Zara, τους δυσκόλεψε πολύ.

Παλτό τυλιγμένο γύρω από την μέση. Κι όποιος κατάλαβε πώς είναι, ας το αγοράσει! Παλτό τυλιγμένο γύρω από την μέση. Κι όποιος κατάλαβε πώς είναι, ας το αγοράσει!

Φυσικά, κι άλλοι έσπευσαν να επισημάνουν πως αυτό δεν ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, ανεβάζοντας φωτογραφίες κι άλλων ρούχων φορεμένα με περίεργους τρόπους.
Άλλη χρήση του παλτόΆλλη χρήση του παλτό

Μεταξύ αυτών και ένα μοντέλο με ένα παλτό τυλιγμένο γύρω από τα χέρια της, μια άλλη να φορά το παλτό ανάποδα κι ένα παλτό που μεταμορφώνεται σε σακίδιο πλάτης.
Παλτό - σακίδιο πλάτηςΠαλτό - σακίδιο πλάτης

Η λάτρης των αγορών μέσω διαδικτύου Μελίσσα, βοηθός PR, πυροδότησε την συζήτηση όταν μοιράστηκε την φωτογραφία στο Twitter. Δίπλα στην φωτογραφία έγραψε: «Αυτός είναι ο ακριβής λόγος που η online αγορά στο Zara είναι αδύνατη». Απαντώντας στο Tweet, κάποιος έγραψε: «Πράγματι, αυτό είναι αλήθεια. Σταματήστε τις editorial τύπου φωτογραφίες και απλά δείξτε μου τα αναθεματισμένα ρούχα».
Παλτό φορεμένα το ένα πάνω από το άλλο Παλτό φορεμένα το ένα πάνω από το άλλο

Πάντως, υπάρχουν πολλές εικόνες σε κάθε προϊόν που δείχνουν τον «σωστό» τρόπο για να φορεθεί κάθε παλτό, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να χλευάσουν τις δημιουργικές φωτογραφίες.

Άλλη editorial φωτογραφία που σχολιάστηκε στο Twitter
Άλλη editorial φωτογραφία που σχολιάστηκε στο Twitter
 

Start typing and press Enter to search