Γύρισε το κεφάλι και είδε την κόρη που είχε δώσει για υιοθεσία πριν από 17 χρόνια

- Ιανουαρίου 15, 2019
Διαφήμιση
Η μοιραία συνάντηση έφερε κοντά την έφηβη με τη βιολογική της οικογένεια

Μια μαμά μοιράστηκε μια από αυτές τις ιστορίες που συμβαίνουν μία στο εκατομμύριο.

Μια τυχαία συνάντηση δηλαδή από αυτές που κανονίζει μάλλον το πεπρωμένο.

Η 38χρονη Gina Crotts από τη Γιούτα των ΗΠΑ δεν πίστευε στα μάτια μας, αντικρίζοντας την ίδια της την κόρη μέσα από τη βιτρίνα μιας σχολής χορού.

Η Crotts πήρε τη γενναία, όπως λέει, απόφαση να δώσει το παιδί της για υιοθεσία γιατί ήταν μόλις 19 χρονών και μόνη όταν έμεινε έγκυος. Η οικογένεια που υιοθέτησε την Kalyn της έστελνε κάθε χρόνο μια φωτογραφία και τα νέα της μικρής, ενημερώνοντάς τη για την εξέλιξή της.

Η Gina είχε πια τρία παιδιά με τον 46χρονο σύζυγό της Brandon, συνήθιζε να τους λέει όμως πως είχαν κάπου εκεί έξω και μια αδελφή. Αυτό που δεν ήθελε ήταν να διαταράξει τη ζωή της έφηβης, καθώς δεν ήξερε αν ήθελε να τη γνωρίσει. Η μοίρα τις έφερε όμως κοντά, καθώς μια μέρα η Gina είχε πάει να δει μια πρόβα της 13χρονης κόρης της Evie σε μια σχολή χορού και κοιτάζοντας τον κόσμο που είχε μαζευτεί απ’ έξω αντίκρισε την κόρη της.

Η σημαδιακή συνάντηση έλαβε χώρα τον Οκτώβριο του 2017, οι δύο γυναίκες κράτησαν επαφή και πριν από τρεις μήνες η Kalyn πήρε την απόφαση να πάει να γνωρίσει την οικογένεια της βιολογικής της μητέρας. Η Gina γράφει πλέον βιβλίο με την απίστευτη ιστορία. «Σταμάτησα στην πόρτα», λέει για την πρώτη επαφή, «δεν ήθελα να βγω και να τη δω να φεύγει γιατί δεν θα ήταν έτοιμη για τη συνάντηση. Ο μπαμπάς της της έδωσε ωστόσο την επιλογή».

«Όταν άνοιξα την πόρτα, στεκόταν μπροστά μου. Το πρώτο πράγμα που τη ρώτησα ήταν αν είναι χαρούμενη, μου είπε "ναι" και αγκαλιαστήκαμε». «Ήταν σαν να άνοιξε μια πόρτα σε ένα άλλο κεφάλαιο της ζωής μου που δεν είχα ποτέ εξερευνήσει», λέει η μικρή…

Διαφήμιση
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση