Οδηγός αυτοκινήτου παρέσυρε 23χρονη μητέρα και το μωρό της την ώρα που διέσχιζαν το δρόμο και τους σκότωσε

- Ιανουαρίου 22, 2019
Ένα μωρό οκτώ μηνών πέθανε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν για μια εβδομάδα μετά το τροχαίο δυστύχημα που στέρησε τη ζωή της μητέρας του.

Η 23χρονη Nicole Newman και ο μικρός γιος της, ο Luciano, χτυπήθηκαν από ένα αυτοκίνητο ενώ διέσχιζαν ένα δρόμο στο Penge του Λονδίνου την περασμένη Κυριακή.

Η Nicole πέθανε ακαριαία στο σημείο του δυστυχήματος μπροστά σε έντρομους περαστικούς – συμπεριλαμβανομένου του επί πολλά χρόνια συντρόφου της Charlie Bianco-Ashley.

“Πού είναι το μωρό μου;” φώναξε η άτυχη μητέρα λίγο πριν ξεψυχήσει.


Ο Luciano μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρούς τραυματισμούς, αλλά οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον σώσουν και το μωρό πέθανε προχτές τη νύχτα.

Ο 51χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, μεταφέρθηκε επίσης στο νοσοκομείο κατά τη στιγμή της σύγκρουσης.

Ο 51χρονος δεν συνελήφθη για την τραγωδία, αλλά βοηθά την αστυνομία στις έρευνές της.

“Ένα αγόρι που συμμετείχε στη σύγκρουση του Penge στις 8.10 το απόγευμα της Κυριακής 13 Ιανουαρίου, πέθανε χθες το βράδυ,” δήλωσε η αστυνομία.

“Ο Luciano Newman, ο οποίος ήταν οκτώ μηνών, υπέστη κρίσιμα τραύματα από ένα τροχαίο που στέρησε τη ζωή της μητέρας του και δυστυχώς, εξέπνευσε την Κυριακή 20 Ιανουαρίου.”

“Η μητέρα του, Nicole Newman, ηλικίας 23 ετών, που κρατούσε το καρότσι του Luciano κατά τη στιγμή του συμβάντος, πέθανε ακαριαία.”

“Τώρα διεξάγεται έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια του συμβάντος και ο οδηγός του αυτοκινήτου συνεργάζεται με την αστυνομία.”

“Οι αξιωματικοί συνεχίζουν να απευθύνονται σε μάρτυρες και να παροτρύνουν όποιον έχει βίντεο από κάμερες αυτοκινήτων να μιλήσουν με την αστυνομία.”


Η γιαγιά του Luciano, Gabrielle Bianco, περιέγραψε πώς οι γιατροί επανέφεραν δύο φορές το μωρό στη ζωή πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Περιγράφοντας τη φρίκη της περασμένης εβδομάδας, είπε: “Τους κάλεσα στο τηλέφωνο και ο γιος μου, μου είπε πως το μωρό έβλεπε ταινία.”

“Μερικές ώρες αργότερα η ζωή μας καταστράφηκε.”

Οι μάρτυρες περιέγραψαν πως ο πατέρας του μωρού ήταν σε κατάσταση “πανικού” τη στιγμή της σύγκρουσης.

Ένας περαστικός, ο Carlton Fiddler, είπε στο Sun Online: “Η αστυνομία προσπάθησε να ηρεμήσει τον πατέρα. Έκλαιγε με λυγμούς και ζητούσε το μωρό του.”

Μία άλλη μάρτυς, η 30χρονη Joe Ball, δήλωσε: “Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Ήξερα ότι η μητέρα ήταν νεκρή όταν τηλεφώνησα στο ασθενοφόρο.”

“Δεν έχω ακούσει ποτέ χτύπημα σαν αυτό, όλα συνέβησαν τόσο γρήγορα, μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων την είδα στον αέρα”. Πηγή: true.gr
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση