Πώς να μην βουρκώσεις;;; 4χρονη που αργοπεθαίνει ζητά μόνο να ζήσει μέχρι να γεννηθεί η αδερφούλα της!

- Ιανουαρίου 15, 2019
Η μικρή έχει καρκίνο στον εγκέφαλο .Συγκλονίζει η μητέρα ενός 4χρονου κοριτσιού που «σβήνει» καθώς πριν δύο χρόνια διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και οι γιατροί τον Οκτώβριο του 2013 είπαν πως έχει ένα χρόνο ζωής.

Όμως η 4χρονη Ιζαμπέλα Κούμπερ, που έχει ήδη άλλες δύο αδερφές, όχι μόνο έζησε περισσότερο από όσο της έλεγαν αλλά θα γιορτάσει και τα Χριστούγεννα μαζί με την οικογένειά της.

Η έγκυος μητέρα της μικρής, η 33χρονη Τζολεν Χέιλ από το Λονδίνο, προσεύχεται ώστε να μπορέσει η κορούλα της, να ζήσει πολύ περισσότερο για να γνωρίσει την αγέννητη ακόμα αδερφή της!


Να σημειωθεί ότι πέρυσι που είχε γίνει γνωστό το πρόβλημα υγείας της Ιζαμπέλα, συγκεντρώθηκαν χρήματα ώστε να κάνει πραγματικότητα το ταξίδι των ονείρων της, να πάει στην Disneyland στο Παρίσι.

Για τα φετινά Χριστούγεννα όμως, το μόνο που ζητά η 4χρονη είναι να γεννηθεί η αδερφούλα της, πιθανότατα μέσα στον Απρίλιο του 2015 και να την έχει κοντά της.
«Το ξέρω πως πολύς κόσμος θα με κατηγορήσει που έμεινα έγκυος ενώ το άλλο μου παιδί αργοπεθαίνει αλλά η Ιζαμπέλα από όταν της είπα πως θα αποκτήσει αδερφάκι, είναι πιο χαρούμενη από ποτέ» σημειώνει η Τζολεν Χέιλ.

Δεξιά η Ιζαμπέλα με την 8χρονη αδερφή της Ρεμπέκα
 

Start typing and press Enter to search