Κέρκυρα: «μου σκότωσαν το αγγελούδι μου, Το κρατούσα από το χέρι», λέει Η Μάνα της 8χρονης

- Ιανουαρίου 18, 2019
Μου το σκότωσαν το αγγελουδάκι μου… το κρατούσα από το χέρι. Μακάρι να έπαιρνε εμένα κι όχι το αγγελούδι μου», είπε η μητέρα της 8χρονης Άννας Μαρίας, που έχασε τη ζωή της, όταν παρασύρθηκε διαδοχικά από δύο αυτοκίνητα, όταν πήγαινε στο σχολείο.

Η Άννα Μαρία κρατούσε το χέρι της μητέρας της, όταν το αυτοκίνητο την έριξε στο αντίθετο ρεύμα, όπου εκείνη τη στιγμή ερχόταν άλλο αυτοκίνητο. Η μικρή έπεσε στο παρμπρίζ του δεύτερου αυτοκινήτου και στη συνέχεια στο πλευρό του.

«Θέλω να φτιαχτεί αυτός ο δρόμος, να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα», είναι η έκκληση της μητέρας της, που ζητά την τιμωρία του ανθρώπου που τραυμάτισε θανάσιμα το παιδί της.

Η ιατροδικαστής διαπίστωσε πως ο θάνατος της μικρούλας επήλθε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Τραγική ειρωνεία, ο άνθρωπος που χτύπησε την 8χρονη, είναι εκπαιδευτικός, πατέρας δύο παιδιών και στο παρελθόν δίδασκε στο σχολείο της.

Τις τραγικές σκηνές οι οποίες εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια της ίδιας της μητέρας της, όταν είδε την 8χρονη κορούλα της να παρασύρεται διαδοχικά από δύο αυτοκίνητα και να χάνει τη ζωή της, είχε περιγράψει και ο μπαμπάς της μικρούλας.

«Ακούμπησε τη γυναίκα μου, την έσπρωξε μπροστά, έχασε την ισορροπία της και πήρε το παιδί μαζί της», αναφέρει
 

Start typing and press Enter to search