Ο Σαρμπέλ αποκαλύπτει πού χάθηκε τα τελευταία 8 χρόνια

- Ιανουαρίου 09, 2019
Στην Ελλάδα βρέθηκε ο τραγουδιστής Σαρμπέλ, ο οποίος είχε γίνει γνωστός κυρίως από την συμμετοχή του στην Eurovision το 2017, με το τραγούδι «Γεια σου  Μαρία».

Ο Σαρμπέλ που κυκλοφόρησε το τελευταίο του single το 2013, ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στο Λονδίνο μαζί με τη σύζυγό του Ελπίδα Τούμα με την οποία παντρεύτηκαν στην Σαντορίνη το 2014.

Ωστόσο ο αγαπητός τραγουδιστής επέστρεψε στην Ελλάδα μέσα στις γιορτές και το έριξε έξω.

Ο Κύπριος εμφανίστηκε στο μπαρ Shamone οπου και τραγούδησε και χόρεψε μαζί με την Σοφία Βογιατζάκη, ενώ φωτογραφήθηκε και με τον Φώτη Σεργουλόπουλο στο νυχτερινό κέντρο Εναστρον.

Οσο για την ζωή του στην Αγγλία, ο Σαρμπέλ μίλησε στην εκπομπή «Η Φωλιά του Κου Κου»  για την επιχείρηση που έχει ανοίξει αλλά και για την μάχη του με την κατάθλιψη.

«Ήμουν στην Αγγλία και δεν ασχολήθηκα με το ελληνικό τραγούδι αυτά τα χρόνια. Στην Αγγλία έχω επιχειρήσεις, είμαι ιδιοκτήτης, ενοικιάζω χώρους σε επιχειρήσεις, σπίτια, πολυκατοικίες… Έφυγα από την Ελλάδα γιατί ήθελα να κάνω λίγο πίσω, είχα κουραστεί, ήταν λίγο μετά τη Eurovision.», ανέφερε ο Σαρμπέλ.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε επίσης πως έδωσε μάχη με την κατάθλιψη μετά τον θάνατο του πατέρα του.

«Μετά αρρώστησε ο πατέρας μου και δυστυχώς τον έχασα πριν από δύο χρόνια. Τα είδα όλα και δεν θέλω να πω πάρα πολλά γιατί θα αρχίσω να κλαίω και δεν θέλω. Μετά το θάνατό του έπαθα κατάθλιψη. Αναρωτιόμουν αν υπάρχει Θεός, ήθελα να ξέρω που έχει πάει ο πατέρας μου.»!
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση