Περιστέρα Μπαζιάνα: «Ο Τσίπρας είναι πάντα με τους ανθρώπους του μόχθου»

- Ιανουαρίου 22, 2019
Διαφήμιση
“Ο Τσίπρας το πήγε ως το όριο αντοχής της χώρας, δεν τάχθηκε υπέρ των ισχυρών”, υπογραμμίζει η σύντροφος του πρωθυπουργού σχετικά με το καλοκαίρι του 2015. Σημειώνει πως θα ήθελε να είχε γνωρίσει το Φιντέλ Κάστρο και αναφέρει πως: “Ο κόσμος των παραδείσιων τόπων ανήκει σε διαφορετικό από μένα αξιακό σύστημα”,

«Η ιστορία έχει καταγράψει τη διαφορά ήθους και πολιτικής. Δεν δέχομαι κατηγορίες περί προδοσίας και εξαπάτησης. Αν ξέρετε κάποιον από τον ΣΥΡΙΖΑ που έβγαλε χρήματα στην πλάτη του ελληνικού λαού να μου το πείτε. Πρώτη εγώ θα βγω στους δρόμους», υπογραμμίζει η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα σε συνέντευξή που παραχώρησε στην “Εφημερίδα των Συντακτών”.

Η Μπέττυ Μπαζιάνα τονίζοντας πως «ο κόσμος των παραδείσιων τόπων ανήκει σε διαφορετικό από μένα αξιακό σύστημα», αναρωτιέται «πώς είναι δυνατόν να θεωρείται αξία η ιδιώτευση, το προσωπικό κέρδος σε βάρος του κοινού καλού και του δίκιου».

Μίλησε επιπλέον για τα δραματικά γεγονότα μέσα και έξω από το Μαξίμου το καλοκαίρι του 2015. «Ο Τσίπρας το πήγε ως το όριο της αντοχής που είχε η χώρα. Μέσα σ’ αυτή τη δίνη δεν άλλαξε τον χάρτη των αξιών του, δεν τάχτηκε υπέρ των ισχυρών, είναι πάντα με την πλευρά των ανθρώπων του μόχθου», υπογραμμίζει.

Επιπλέον, αποκαλύπτει πως θα ήθελε να είχε συναντήσει τον Φιντέλ Κάστρο και αναφέρει: «Η εξουσία, ακόμα και η αριστερή, χτυπάει σε πολύ εσωτερικές χορδές του ανθρώπου, έχει να κάνει με την αυταρέσκειά του, την εικόνα του εαυτού του, ακόμα και με τη λίμπιντό του. Ο ναρκισισμός καιροφυλακτεί. Ίσως η ψυχανάλυση να βοηθούσε τους πολιτικούς… Αλλά ποιος αντέχει να συγκρουστεί με το είδωλό του;»
Διαφήμιση
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση