Τον πρόδωσαν οι φωτογραφίες: Ανθρώπινο κτήνος δολοφόνησε τη σύζυγό του στον μήνα του μέλιτος

- Ιανουαρίου 25, 2019
Διαφήμιση
Σοκ έχουν πρoκαλέσει οι νέες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και οι οποίες, σύμφωνα με τις αμερικανικές Αρχές αποδεικνύουν ότι ένας Βρετανός ιστιοπλόος, ο Lewis Bennett, δολοφόνησε τη γυναίκα του Isabella Hellman στο ταξίδι του μέλιτος τους στην Καραϊβική και στη συνέχεια άνοιξε τρύπες στο μικρό καταμαράν που επέβαιναν, με σκοπό να βουλιάξει πριν προλάβουν να «διασώσουν» τον ίδιο οι αρχές.

Σύμφωνα μάλιστα με το FBI ο σκοπός της δολοφονίας της 41χρονης συζύγου του ήταν να κληρονομήσει την περιουσία της.

murder-carribean.jpg

Το σατανικό του σχέδιο πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαΐου του 2017, όταν ο Bennett, αφού δολοφόνησε τη γυναίκα του, πέταξε τη σορό της στη θάλασσα, άνοιξε όλες τις πόρτες έκτακτου ανάγκης του καταμαράν, έκανε τρύπες για να βυθιστεί πιο γρήγορα, ενώ στη συνέχεια κάλεσε τις αρχές, ισχυριζόμενος ότι το μικρό καταμαράν χτύπησε κάποιο άγνωστο αντικείμενο. Κατά τα λεγόμενα του, αν και μάταια έψαξε για τη σύζυγο του, εκείνη είχε εξαφανιστεί, οπότε αφού πρόλαβε να συλλέξει όλα του τα προσωπικά αντικείμενα, κατάφερε να διαφύγει με μια σωστική λέμβο.

Το στοιχείο που σύμφωνα με το FBI «πρόδωσε» τον Lewis Bennett ήταν ότι οι τρύπες στο καταμαράν είχαν γίνει από μέσα, σύμφωνα με τη Daily Mail.
Διαφήμιση
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση