Συγκινημένος Τσιτσιπάς: "Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη Γη!"

- Ιανουαρίου 20, 2019
Διαφήμιση
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εμφανώς συγκινημένος για τη μεγαλειώδη πρόκριση απέναντι στον θρύλο του τένις, τον Ρότζερ Φέντερερ. Τι δήλωσε στον Τζον ΜακΈνρο.

Συγκινημένος από τη νίκη του με 3-1 σετ επί του Ρότζερ Φέντερερ ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε πως δεν μπορεί να περιγράψει αυτά που νιώθει και πως είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

"Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που νιώθω, είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη Γη. Από τα πρώτα λεπτά είχα αυτοπεποίθηση. Έχω μεγάλο θαυμασμό στον Ρότζερ. Είναι ένας θρύλος. Πραγματοποίησα ένα όνειρό μου γιατί παρακολουθούσα τους αγώνες του από όταν ήμουν έξι ετών.", ανέφερε αρχικά ο Τσιτσιπάς και μετέπειτα ο Τζον ΜακΈνρο τον ρώτησε για την στρατηγική του:

"Ήθελα να παραμείνω επιθετικός, ανεξάρτητα από το πως κυλούσε το ματς. Διατήρησα την ψυχραιμία μου, είχα υπομονή και μαχητικό πνεύμα. Το κλειδί ήταν να σώσω τα breaking point. Οι περισσότεροι από το κοινό ήταν μαζί μου. Δεν έχω ξαναδεί τόσο θορυβώδες κοινό στη ζωή μου. Το να αγωνιστώ εδώ ήταν παιδικό μου όνειρο".
Διαφήμιση
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση