Η τέχνη του να είστε μαζί για πάντα. Το τρομερό ζευγάρι που έκανε τη σχέση του πανέξυπνα σκίτσα

- Ιανουαρίου 26, 2019
Οποιος έχει κάνει μία σοβαρή, μακροχρόνια σχέση ώστε και μία φορά στη ζωή του γνωρίζει καλά πως το «ερωτευόμαι» είναι κάτι πολύ διαφορετικό από το «παραμένω ερωτευμένος». Αν και το πρώτο έχει αποκλειστικά να κάνει με ένα ατελείωτο αίσθημα χαράς και ευφορίας που αισθανόμαστε κάθε φορά που συναντάμε το πρόσωπο του ερωτικού μας ενδιαφέροντος, κάθε φορά που τον/την σκεφτόμαστε, κάθε φόρα που περιμένουμε με αγωνία ένα μήνυμα στο κινητό, το δεύτερο έχει περισσότερο να κάνει με μία συνεχή προσπάθεια να μείνεις ακλόνητος στο πλευρό του άλλου παρά τις δυσκολίες, ακόμα και την πλήξη της καθημερινότητας, συνεχίζοντας να τον αγαπάς με τα καλά και τα στραβά του.

Ακούγεται αγώνας αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να αποδειχθεί κάτι εξαιρετικά όμορφα και διασκεδαστικό αν ξέρεις να το ζήσεις σωστά. Κάτι που σίγουρα κάνουν εδώ και χρόνια ο σκιτσογράφος και γραφίστας Yehuda Devir και η σύζυγός του, Maya, που έχουν μετατρέψει τον πολυετή δεσμό του σε κόμικ, μία σειρά από πανέξυπνα και εύστοχα σκίτσα που δεν μένουν στα επιφανειακά ζητήματα της καθημερινότητας ενός ζευγαριού αλλά πηγαίνουν αρκετά βήματα παρακάτω.

Όταν ο αγαπημένος σου σε πιάνει να βλέπεις την σειρά που παρακολουθείτε μαζί μόνη σου. Γιατί οι γυναίκες δεν έχουμε υπομονή.

Πηγή; true.gr
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση