Ο άντρας μου θέλει να δώσει στο παιδί μας το όνομα της ''εpωμένης'' του. Να χωρίσω;

- Ιανουαρίου 23, 2019
Όσα σας πω μπορεί να σας φανούν αστεία, όμως δεν είναι καθόλου. Είμαι 23 ετών και ο άντρας μου 24. Αντιμετωπίζω ένα ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα το οποίο δεν ξέρω πώς να το λύσω. Είχαμε σχέση ένα χρόνο πριν παντρευτούμε. Τώρα είμαστε παντρεμένοι δύο χρόνια. Είμαι ήδη 7 μηνών έγκυος και οι πρώτες συζητήσεις σχετικά με το όνομα του παιδιού έχουν αρχίσει.

Από τότε που έμαθε πως το παιδί μας είναι κορίτσι θέλει ντε και καλά να του δώσει το όνομα της πρώην του. Ήταν η μεγαλύτερη σχέση του πριν από μένα και την αγαπούσε πολύ. Στην αρχή της σχέσης μας είχαμε πολλά προβλήματα εξαιτίας της. Την αγαπούσε πράγματι πολύ κάτι το οποίο δεν μου έκρυψε ποτέ, αλλά φαντάστηκα πως εφόσον έχουν χωρίσει εδώ και τόσο καιρό, δεν θα ασχολούμασταν ποτέ ξανά με εκείνη μέχρι που μου κατέστησε σαφές ότι θέλει το μωρό να πάρει το όνομά της και αποφασίζω εγώ πώς θα ονομαστεί το δεύτερο παιδί μας όταν κάνουμε.

Όταν τον ρώτησα γιατί επιμένει τόσο να δώσει το όνομα αυτής της γυναίκας στο παιδί μας, μου είπε ότι μπορεί να μην πήγε καλά η σχέση τους, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θέλει να κρατήσει κάτι από εκείνη. Θέλει δηλαδή κάτι να του τη θυμίζει. Δεν καταλαβαίνει πόσο προσβλητικό είναι για εμένα όλο αυτό και συνεχίζει να τα φορτώνει τα νεύρα και τη γκρίνια μου στις ορμόνες εξαιτίας της εγκυμοσύνης.

Είναι ακόμη εpωτευμένος με την πρώην του ή είναι φυσιολογικό που θέλει να ονομάσει το παιδί μας έτσι;

Χρύσα Πηγή; true.gr
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση